Muzică, distracție pe cinste și voie bună la evenimentul marca Nunta by Aura – www.nuntabyaura.md!

Într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cu muzică bună și bucate alese, invitați dragi și prieteni ai echipei Nunta by Aura și-au dat întâlnire la un eveniment organizat ca la carte de către cea mai profesionistă comunitate online www.nuntabyaura.md, ce adună la un loc toți prestatorii de servicii în organizarea evenimentelor de la noi din țară.

separator

Atunci când ești în pragul organizării unui important eveniment din viața ta, fie ca e vorba de nuntă, cumetrie, botez, zi de naștere, baluri, banchete etc., nu există un film cu dublu 1 sau 2, detaliile fiind cele care fac diferența. Or, echipa din spatele brandului www.nuntabyaura.md cunoaște exact care sunt nevoile clientului reușind impecabil să transforme orice eveniment într-o sărbătoare de neuitat pentru protagoniștii serii și invitații lor.La peste un an de la lansarea cu succes a brandului www.nuntabyaura.md, echipa Nunta by Aura a organizat un eveniment exclusiv cu cei care dau nota și culoarea fiecărei petreceri și își dau întreaga străduință ca totul să iasă perfect, începând de la ambient (decor, lumini), frumusețe (beauty, rochii, costume), dispoziție bună (muzică, dansatori, divertisment), până la gastronomie, restaurante, băutură, patiserie, organizatori și moderatori (dar și consiliere psihologică uneori). Și toate acestea – păstrate cu grijă pe amintirile foto și video!

Invitații s-au distrat pe cinste pe terasa de vară a locației Butoiaș, încântați fiind de natura, ambianța și bucătăria extraordinară: un fourchette cu produse Casa Rinaldi și vin de la Pivnițele Brănești, dar și plăcinte și porumb fiert gătite de către gazda evenimentului, restaurantul Butoiaș.

Oaspeții au dansat pe ritmurile formației TET A TET, care s-a lansat în premieră în cadrul evenimentului, iar cei de la faina.md au pus la dispoziție lumina ambientală și muzica cu Dj.

Pe parcursul evenimentului, oaspeții au făcut poze instantanee în Photo-bus, s-au îndulcit cu vata dulce de la Sweet Cotton Candy și au participat la concursuri organizate de moderatorul serii Gabi Marcu și băieții de la Poetry Hub și Comedy Zebra Show, care au creat buna dispoziție în rândul celor prezenți, iar programul extraordinar cu bule de săpun a impresionat toată lumea.

Invitații evenimentului vor avea parte de amintiri frumoase grație echipei foto/video și operatorilor video Aurel Obreja, Andrei Țurcan și Liviu Parfenii care au imortalizat cele mai inedite momente.

Echipa Nunta by Aura ne-a împărtășit emoțiile și impresiile:

,,După cum vedeți, suntem o armată întreagă la dispoziția măriei sale clientul, care nu are mereu dreptate și noi toți știm asta, dar… vezi punctul 1, care spune că CLIENTUL MEREU ARE DREPTATE. Profesionalismul și improvizația, flexibilitatea și luarea deciziilor pe moment diferențiază prestatorii buni de ceilalți. Aici suntem o comunitate de prestatori, care vor ca industria evenimentelor să se dezvolte, să nu stăm pe loc. De aceea, în permanență investim în noi, în echipamente tehnice și logistică, în brandul companiei noastre”.
,,Lucrăm în permanență să îmbunătățim serviciile noastre, mereu tindem să fim mai buni, mai eficienți, mai orientați spre client și nevoile lui. Prin argumente și servicii prestate impecabil instruim și educăm clientul și piața din Moldova, astfel ca să avem o concurență sănătoasă. Suntem exact la mijloc de sezon, de vară, am muncit mult până acum și avem de muncit înainte. Dar, comunitatea noastră, nuntabyaura.md, cu ajutorul fiecăruia dintre noi este mereu în creștere și astăzi este ziua noastră de comunicare și networking, de relaxare, dans și voie bună. Pentru că am meritat!”

Interpreta Aura:

,,Am decis să facem o petrecere pentru cei care de obicei lucrează la petrecere, cu alte cuvinte nunta pentru cei care fac nunți! Ne întâlnim la diferite evenimente, din când în când, ba cu unii, ba cu alții, dar aici avem posibilitatea să ne vedem toți împreună și să avem și noi o petrecere.”

Mai jos, vezi mai multe imagini de la eveniment:                      

Alertă de proporții în România! Pensionarii sunt păcăliți să dea zeci de mii de lei printr-o nouă schemă

Este alertă de proporții în România! Zeci de pensionari sunt păcăliți să dea bani printr-o nouă metodă inventată de un escroc din județul Timiş. Acesta mergea în casele bătrânilor vulnerabili, inventa diferite povești emoționante și le promitea acestora fie că îi ajută la cumpărături, fie ca merge să le plătească facturile și dispărea cu banii, scrie realitatea.net.

”La data de 26 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au reţinut un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. Din cercetări, a reieşit că, în perioada februarie 2023 – noiembrie 2023, un bărbat de 38 de ani, prin inducere în eroare, ar fi pretins şi încasat diverse sume de bani de la mai multe persoane fizice, folosindu-se de nume şi calităţi mincinoase, în schimbul prestării anumitor servicii pe care ulterior nu le mai îndeplinea”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul aborda pe stradă bătrâni cărora le promitea că le face diferite comisioane, precum plata facturilor, cumpărături, obţinerea de bilete şi altele, însă când primea de la aceştia bani, dispărea.

Spitalul din Comrat, dotat cu echipament pentru distrugerea deșeurilor medicale

Spitalul Raional Comrat „Isaac Gurfinkel” a fost dotat astăzi cu echipament pentru distrugerea deșeurilor medicale. Proiectul a fost finanțat de către Guvernul Japoniei în cadrul programului „Kusanone”, informează MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei Japoniei la Chișinău, din contul grantului în valoare de 89,392 USD s-a achiziționat un echipament pentru distrugerea deșeurilor medicale pentru Spitalul Raional Comrat „Isaac Gurfinkel”. Proiectul urmărește fortificarea capacităților de gestionare a deșeurilor medicale și eliminarea surselor de poluare a mediului ambiant.

Ambasadorul Yamada Yoichiro a precizat că „noul sistem de tratare a deșeurilor medicale va contribui la sporirea siguranței, reducerea costurilor și protejarea mediului înconjurător.”

Programul de granturi pentru securitate umană „Kusanone” a fost lansat în Republica Moldova în anul 2008. Până în prezent, Japonia a oferit finanțare nerambursabilă în sumă de 7,3 milioane USD pentru 88 de proiecte în domeniile educației, sănătății și utilităților publice.

Peste 160 milioane de lei au fost confiscați în vistieria statului în 2023, în dosarele procurorilor PCCOCS

Potrivit raportului pentru anul 2023 al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), prin sentințele de condamnare obținute, au fost confiscate bunuri și bani de în valoare de 167.862.981 lei. 

Sumele de bani virate în contul statului prin sentințele din 2023 au vizat în principal infracțiuni de contrabandă, trafic de droguri și trafic de persoane, fiind dispuse soluții de confiscare în 75 de cauze penale.

Recuperarea prejudiciului cauzat prin infracțiune și indisponibilizarea bunurilor infracționale a fost un obiectiv asumat de PCCOCS la începutul anului 2023. Drept rezultat, se atestă o creștere esențială a sumei supuse confiscării față de anii precedenți: în 2021-10.925.120 lei, iar în 2022-5.621.252 lei.  

În curs de investigare de către procurorii PCCOCS și examinare în instanțele de judecată ale altor dosare trimise de către aceștia, rămân aplicate sechestre pe bunuri în valoare de circa 650.000.000 lei. În eventualitatea pronunțării unei hotărâri judecătorești pe cazurile investigate, acestea urmează a fi confiscate în folosul statului.

Per total, procurorii PCCOCS au reprezentat învinuirea de stat în privința a 344 de persoane în vizavi de care au fost adoptate 228 sentințe, cu o rată de condamnare sau de încetare pe motive de nereabilitare de peste 92%.

Pentru anul 2024, procurorii PCCOCS își propun să depună eforturi concertate pentru combaterea criminalității organizate, inclusiv a celei care implică folosirea tehnologiilor informaționale și a cripto-valutei.

Un tânăr din Capitală a dispărut fără veste! Rudele cer ajutor
Articolul anterior
Copiii care ajută de mici la treburile casnice, vor fi oameni de succes ca adulţi, susțin cercetătorii
Articolul următor