Muzică, distracție pe cinste și voie bună la evenimentul marca Nunta by Aura – www.nuntabyaura.md!

Într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cu muzică bună și bucate alese, invitați dragi și prieteni ai echipei Nunta by Aura și-au dat întâlnire la un eveniment organizat ca la carte de către cea mai profesionistă comunitate online www.nuntabyaura.md, ce adună la un loc toți prestatorii de servicii în organizarea evenimentelor de la noi din țară.

separator

Atunci când ești în pragul organizării unui important eveniment din viața ta, fie ca e vorba de nuntă, cumetrie, botez, zi de naștere, baluri, banchete etc., nu există un film cu dublu 1 sau 2, detaliile fiind cele care fac diferența. Or, echipa din spatele brandului www.nuntabyaura.md cunoaște exact care sunt nevoile clientului reușind impecabil să transforme orice eveniment într-o sărbătoare de neuitat pentru protagoniștii serii și invitații lor.La peste un an de la lansarea cu succes a brandului www.nuntabyaura.md, echipa Nunta by Aura a organizat un eveniment exclusiv cu cei care dau nota și culoarea fiecărei petreceri și își dau întreaga străduință ca totul să iasă perfect, începând de la ambient (decor, lumini), frumusețe (beauty, rochii, costume), dispoziție bună (muzică, dansatori, divertisment), până la gastronomie, restaurante, băutură, patiserie, organizatori și moderatori (dar și consiliere psihologică uneori). Și toate acestea – păstrate cu grijă pe amintirile foto și video!

Invitații s-au distrat pe cinste pe terasa de vară a locației Butoiaș, încântați fiind de natura, ambianța și bucătăria extraordinară: un fourchette cu produse Casa Rinaldi și vin de la Pivnițele Brănești, dar și plăcinte și porumb fiert gătite de către gazda evenimentului, restaurantul Butoiaș.

Oaspeții au dansat pe ritmurile formației TET A TET, care s-a lansat în premieră în cadrul evenimentului, iar cei de la faina.md au pus la dispoziție lumina ambientală și muzica cu Dj.

Pe parcursul evenimentului, oaspeții au făcut poze instantanee în Photo-bus, s-au îndulcit cu vata dulce de la Sweet Cotton Candy și au participat la concursuri organizate de moderatorul serii Gabi Marcu și băieții de la Poetry Hub și Comedy Zebra Show, care au creat buna dispoziție în rândul celor prezenți, iar programul extraordinar cu bule de săpun a impresionat toată lumea.

Invitații evenimentului vor avea parte de amintiri frumoase grație echipei foto/video și operatorilor video Aurel Obreja, Andrei Țurcan și Liviu Parfenii care au imortalizat cele mai inedite momente.

Echipa Nunta by Aura ne-a împărtășit emoțiile și impresiile:

,,După cum vedeți, suntem o armată întreagă la dispoziția măriei sale clientul, care nu are mereu dreptate și noi toți știm asta, dar… vezi punctul 1, care spune că CLIENTUL MEREU ARE DREPTATE. Profesionalismul și improvizația, flexibilitatea și luarea deciziilor pe moment diferențiază prestatorii buni de ceilalți. Aici suntem o comunitate de prestatori, care vor ca industria evenimentelor să se dezvolte, să nu stăm pe loc. De aceea, în permanență investim în noi, în echipamente tehnice și logistică, în brandul companiei noastre”.
,,Lucrăm în permanență să îmbunătățim serviciile noastre, mereu tindem să fim mai buni, mai eficienți, mai orientați spre client și nevoile lui. Prin argumente și servicii prestate impecabil instruim și educăm clientul și piața din Moldova, astfel ca să avem o concurență sănătoasă. Suntem exact la mijloc de sezon, de vară, am muncit mult până acum și avem de muncit înainte. Dar, comunitatea noastră, nuntabyaura.md, cu ajutorul fiecăruia dintre noi este mereu în creștere și astăzi este ziua noastră de comunicare și networking, de relaxare, dans și voie bună. Pentru că am meritat!”

Interpreta Aura:

,,Am decis să facem o petrecere pentru cei care de obicei lucrează la petrecere, cu alte cuvinte nunta pentru cei care fac nunți! Ne întâlnim la diferite evenimente, din când în când, ba cu unii, ba cu alții, dar aici avem posibilitatea să ne vedem toți împreună și să avem și noi o petrecere.”

Mai jos, vezi mai multe imagini de la eveniment:                      

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili a cerut să fie înmormîntat în Ucraina. „Inima mea ar trebui să fie înmormântată la Kiev”

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, în timpul ședinței de judecată a lăsat moștenire pentru a-l înmormânta în Ucraina, scrie Ria Novosti.

Avocat, despre starea de sănătate a lui Saakașvili: „Este susceptibil la 36  de boli, printre care demența și tuberculoza”. Când va fi concluzia —  Cotidianul

„Sunt absolut încrezător în victoria noastră, însă, dacă nu ajung să văd această victorie, care este atât de aproape, inima mea ar trebui să fie înmormântată la Kiev. Aparține Ucrainei”, a declarat politicianul, vorbind printr-o legătură video de la o clinică privată din Tbilisi.

Saakașvili și-a ținut discursul în limba ucraineană, stând într-un tricou cu inscripția Ukrainian (ucrainean).

Cuvintele lui au fost traduse în georgiană de un specialist în sala de judecată.

Anterior, politicianul a spus că nu vrea să se angajeze în activități politice în Georgia.

sursa

Mama fetei bătute cu bestialitate s-a plâns la poliție: Minorele din imagini au 13 și 14 ani și nu sunt la prima abatere

Poliția anunță că a înregistrat cazul tinerei bătute într-un cămin din capitală la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizată de către mama tinerei agresate. Aceasta a comunicat polițiștilor că a primit imaginile video în care apare fiica sa de 13 ani, fiind agresată de către o altă fată.

 Mama fetei bătute cu bestialitate s-a plâns la poliție: Minorele din imagini au 13 și 14 ani și nu sunt la prima abatere

În cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii capitalei au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica.

Fiind audiată de polițiști, victima domiciliată în raionul Strășeni, a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău, iar ulterior au mers la un apartament închiriat de o altă fată.

Pietoni amendați pentru traversarea neregulamentară

Pietonii sunt implicați, practic, zilnic în accidentele rutiere, care se produc pe drumurile naționale din țară. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) în unele cazuri de vină se fac cei care traversează neregulamentar strada.

Polițiștii continuă să împartă amenzi pentru traversarea neregulamentară

Cu scopul de a-i disciplina pe cei ce încalcă regulile de circulație, inspectorii de patrulare desfășoară operațiunea cu genericul „Pietonul”, transmite moldova1.md.

„ – De ce traversați strada neregulamentar? – Mă grăbesc. – Graba strică treaba, știți? Grăbește-te încet, cum s-ar spune”.

Majoritatea pietonilor, care au traversat strada neregulamentar au inventat scuze pentru acțiunile ilegale.

„Mă doare piciorul. Nu pot să cobor pe scări”.

„ – Am trecut deja. – Dar viața nu are prioritate? – M-am uitat că mașini nu sunt și am trecut”.

„Mă grăbesc. – Unde vă grăbiți? Dar viața nu are prioritate?”.

Unii pietoni și-au recunoscut vina, însă nu au vrut să discute.

„ – De ce treceți? – Mă scuzați, mă scuzați”.

„ – De ce nu treceți la zebră?”.

„ – Scuze”.

Pentru a responsabiliza participanții la trafic și cu scopul de a reduce numărul accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor, oamenii legii au inițiat operațiunea „Pietonul”.

„Când vizibilitatea este foarte scăzută șoferii ar putea să nu observe pietonul și să nu reușească să staționeze la timp. Pietonii care traversează strada neregulamentar riscă o sancțiune de la 300 până la 450 de lei, iar conducătorii auto care nu cedează trecerea legală a pietonilor riscă o sancțiune de la 900 până la 1.500 cu aplicarea a trei puncte de penalizare”, a declarat Natalia Golovco, ofițer de presă INSP.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul anului au avut loc 59 de accidente rutiere. Zece persoane și-au pierdut viața, iar alte 50 au fost traumatizate, urmare a accidentelor rutiere în care au fost implicați.

Un tânăr din Capitală a dispărut fără veste! Rudele cer ajutor
Articolul anterior
Copiii care ajută de mici la treburile casnice, vor fi oameni de succes ca adulţi, susțin cercetătorii
Articolul următor