Muzică, distracție pe cinste și voie bună la evenimentul marca Nunta by Aura – www.nuntabyaura.md!

Într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cu muzică bună și bucate alese, invitați dragi și prieteni ai echipei Nunta by Aura și-au dat întâlnire la un eveniment organizat ca la carte de către cea mai profesionistă comunitate online www.nuntabyaura.md, ce adună la un loc toți prestatorii de servicii în organizarea evenimentelor de la noi din țară.

separator

Atunci când ești în pragul organizării unui important eveniment din viața ta, fie ca e vorba de nuntă, cumetrie, botez, zi de naștere, baluri, banchete etc., nu există un film cu dublu 1 sau 2, detaliile fiind cele care fac diferența. Or, echipa din spatele brandului www.nuntabyaura.md cunoaște exact care sunt nevoile clientului reușind impecabil să transforme orice eveniment într-o sărbătoare de neuitat pentru protagoniștii serii și invitații lor.La peste un an de la lansarea cu succes a brandului www.nuntabyaura.md, echipa Nunta by Aura a organizat un eveniment exclusiv cu cei care dau nota și culoarea fiecărei petreceri și își dau întreaga străduință ca totul să iasă perfect, începând de la ambient (decor, lumini), frumusețe (beauty, rochii, costume), dispoziție bună (muzică, dansatori, divertisment), până la gastronomie, restaurante, băutură, patiserie, organizatori și moderatori (dar și consiliere psihologică uneori). Și toate acestea – păstrate cu grijă pe amintirile foto și video!

Invitații s-au distrat pe cinste pe terasa de vară a locației Butoiaș, încântați fiind de natura, ambianța și bucătăria extraordinară: un fourchette cu produse Casa Rinaldi și vin de la Pivnițele Brănești, dar și plăcinte și porumb fiert gătite de către gazda evenimentului, restaurantul Butoiaș.

Oaspeții au dansat pe ritmurile formației TET A TET, care s-a lansat în premieră în cadrul evenimentului, iar cei de la faina.md au pus la dispoziție lumina ambientală și muzica cu Dj.

Pe parcursul evenimentului, oaspeții au făcut poze instantanee în Photo-bus, s-au îndulcit cu vata dulce de la Sweet Cotton Candy și au participat la concursuri organizate de moderatorul serii Gabi Marcu și băieții de la Poetry Hub și Comedy Zebra Show, care au creat buna dispoziție în rândul celor prezenți, iar programul extraordinar cu bule de săpun a impresionat toată lumea.

Invitații evenimentului vor avea parte de amintiri frumoase grație echipei foto/video și operatorilor video Aurel Obreja, Andrei Țurcan și Liviu Parfenii care au imortalizat cele mai inedite momente.

Echipa Nunta by Aura ne-a împărtășit emoțiile și impresiile:

,,După cum vedeți, suntem o armată întreagă la dispoziția măriei sale clientul, care nu are mereu dreptate și noi toți știm asta, dar… vezi punctul 1, care spune că CLIENTUL MEREU ARE DREPTATE. Profesionalismul și improvizația, flexibilitatea și luarea deciziilor pe moment diferențiază prestatorii buni de ceilalți. Aici suntem o comunitate de prestatori, care vor ca industria evenimentelor să se dezvolte, să nu stăm pe loc. De aceea, în permanență investim în noi, în echipamente tehnice și logistică, în brandul companiei noastre”.
,,Lucrăm în permanență să îmbunătățim serviciile noastre, mereu tindem să fim mai buni, mai eficienți, mai orientați spre client și nevoile lui. Prin argumente și servicii prestate impecabil instruim și educăm clientul și piața din Moldova, astfel ca să avem o concurență sănătoasă. Suntem exact la mijloc de sezon, de vară, am muncit mult până acum și avem de muncit înainte. Dar, comunitatea noastră, nuntabyaura.md, cu ajutorul fiecăruia dintre noi este mereu în creștere și astăzi este ziua noastră de comunicare și networking, de relaxare, dans și voie bună. Pentru că am meritat!”

Interpreta Aura:

,,Am decis să facem o petrecere pentru cei care de obicei lucrează la petrecere, cu alte cuvinte nunta pentru cei care fac nunți! Ne întâlnim la diferite evenimente, din când în când, ba cu unii, ba cu alții, dar aici avem posibilitatea să ne vedem toți împreună și să avem și noi o petrecere.”

Mai jos, vezi mai multe imagini de la eveniment:                      

Un tânăr din Capitală a dispărut fără veste! Rudele cer ajutor
Articolul anterior
Copiii care ajută de mici la treburile casnice, vor fi oameni de succes ca adulţi, susțin cercetătorii
Articolul următor
Alte articole interesante