Nadin Style ne îndeamnă să facem un bine

A doua ediţie a proiectului de binefacere “Fashion Breakfast”, organizat de Nadin Style şi-a întâmpinat cu drag oaspeţii în elegantul restaurant Miadora.

separator

Prin muzica sa dinamică, Dj Technique a fost cel care a încins atmosfera,  iar Karizma, Cătălina Rusu, Dara și Elena Carafizi au delectat auzul celor prezenți printr-o interpretare live.

Nadin, organizatoarea evenimentului a declarat: ”Acest eveniment și-a propus să ajute copii care au nevoie de ajutorul nostru. E foarte greu și mult timp îți ocupă să organizezi un așa eveniment, dar până la urmă am reușit.”

Pe lângă fourchett-ul delicios şi frumos, evenimentul a culminat cu o prezentare de modă a brandului de haine Nikita Rinadi.
Întreaga colecţie toamnă – iarnă 2012, era realizată în stil baroc: pompozitate, fast, eleganţă şi ţesături luxoase. Noua colecţie de la Nikita Rinadi și-a propus să ofere fiecărei femei căldură sufletească, fericire și frumusețe.

De asemenea cei de la Deya Décor, au încântat privirile celor prezenți prin prezentarea unui masterclass floristic.

Natalia, mama fetiței care va beneficia de banii obținuți din acest proiect de benefacere, a afirmat:” Nu m-am gândit că la noi în țară se face așa ceva. Fetița mea are nevoie în fiecare lună de un tratament foarte costisitor, iar ajutorul obținut de la Nadin este unul binevenit.”

Text: Iulia Arnaut

Tom Cruise a fost înlocuit
Articolul anterior
Ana Suruceanu: zâmbește, iubește…trăiește!
Articolul următor
Alte articole interesante