Tom Cruise a fost înlocuit

La numai patru luni de la divorţ, Katie Holmes şi-a găsit deja un nou iubit. Este vorba de actorul-scriitorul Alex Schemmer.

separator

Tabloidele americane au anunţat că actriţa Katie Holmes este îndrăgostită de Alex Schemmer, iar prietenii acesteia, au ţinut să sublinieze că actorul-scriitor este perfect pentru ea.

Rămâne de văzut care va fi părerea micuţei Suri, în vârstă de 6 ani, fetiţa rezultată din mariajul cu Tom Cruise. Copila este foarte răsfăţată şi ţine enorm la tatăl ei biologic.

„Katie e îndrăgostită lulea de Alex. Este înduioşător cât de mult îi place de el. Nu m-aş fi gândit niciodată că aşa ceva se va întâmpla atât de curând. Au început cu o scurtă convorbire telefonică despre un film”, a spus o persoană apropiată.

Katie e încântată că Alex are înălţimea de 1,83 metri, ea a suferit imens că Tom avea numai 1,70 metri înălţime şi era cu 5 centimetri mai scund decât ea.

Alex Schemmer este un actor mai puţin cunoscut, a jucat în filme precum „The Yellow Wallpaper” , „iCarly” şi în serialul „In2ition”. El este scriitorul şi autorul unui scenariu pentru filmul „Responsible Adults”, în care a jucat Katie Holmes.

Sursa: http://www.click.ro

Cel mai mare sutien din lume a costat 3.601 lire sterline
Articolul anterior
Nadin Style ne îndeamnă să facem un bine
Articolul următor
Alte articole interesante