Nefericirea unei tinere care a rămas însărcinată după o relație cu fostul ei șef. Bărbatul nici nu vrea să audă

După un roman fulgerător în 2017, Nina a rămas însărcinată. La 19 ani, femeia a născut primul său copil. Astăzi, fiul ei are deja 3 ani. Totuși, copilul nu și-a văzut niciodată tatăl. Totul pentru că bărbatul refuză categoric să țină legătura cu Nina, scrie vorbeste.md.

Femeia, însă este decisă să-i demonstreze paternitatea și să-l impună să plătească pensia alimentară.

În cadrul emisiunii „Vremea Pravdî”, Nina a dezvăluit că tatăl copilului ei este fostul ei șef. Acesta are familie și 2 copii.

„Nu ne ajung bani. Plâng de multe ori pentru că nu pot să-i cumpăr băiatului meu tot de ce are nevoie. Sunt sigură că el este tatăl fiului meu”, a declarat Nina. Bărbatul însă nici nu vrea să audă de așa ceva.

Nina a povestit despre seara după care a rămas însărcinată cu primul ei copil. Ce spun consătenii tinerei, cum comentează familia presupusului tată și de ce Nina a ajuns în cabinetul expertului poligrafist, poți afla în video-ul de mai jos.

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale din Găgăuzia

Șefa statului, Maia Sandu, a avut întrevederi ieri, 10 aprilie, cu primarii și reprezentanții autorităților publice locale din cele mai mari orașe ale Găgăuziei – Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești.

Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale din GăgăuziaFoto: președinte.md

În timpul discuțiilor, Maia Sandu a menționat că dialogul cu aleșii locali este foarte important pentru dezvoltarea regională.

Totodată, șefa statului a precizat că din anul 2020, cu sprijinul Guvernului, doar prin Agenția de Dezvoltare Regională Găgăuzia, au fost realizate patru proiecte în valoare de aproximativ 18 milioane de lei, iar alte opt proiecte, în valoare de 87 de milioane de lei, sunt în desfășurare. 

Mai mult, în cadrul Programului „Satul European”, 19 localități au atras proiecte în valoare de peste 73 de milioane de lei. 

Eclipsa de Soare, văzută din spațiu, de pe sateliții lui Elon Musk

Sateliții Starlink, companie fondată de Elon Musk, au surprins din spațiu eclipsa totală de Soare care a traversat ieri America, imaginile fiind publicate pe rețeaua socială X, deținută de miliardarul american.

Eclipsa de Soare, văzută din spațiu, de pe sateliții lui Elon MuskFoto: captură de ecran

În clip se vede Pământul filmat din spațiu de sateliții Starlink, iar pata neagră care apare în imagine este de fapt umbra Lunii proiectată de Soare pe suprafața Terrei, transmite digi24.ro.

Un cadru similar a fost surprins și de pe Stația Spațială Internațională, imaginile fiind redate live de agenția spațială americană NASA.

Luni a avut loc o eclipsă totală de Soare, care a fost vizibilă din America. Fenomenul a început în Mexic, a traversat Statele Unite şi s-a încheiat în Canada.

Următoarea eclipsă totală de Soare va fi pe 12 august 2026 și va outea fi văzută din Europa.

În Florești va fi construită o stație de salvatori și pompieri modernă

În orașul Florești va fi construită o Remiză de salvatori și pompieri de tip modern, dotată cu utilitățile necesare.

În Florești va fi construită o Remiză de salvatori și pompieri modernăFoto: tvn.md

O decizie în acest sens, a fost luată în ședința Guvernului, în cadrul căreia s-a propus Consiliului orășenesc Florești, transmiterea cu titlu gratuit, din proprietatea orașului Florești în proprietatea statului, administrarea Agenției Proprietății Publice, a terenului cu suprafața de 0,2 de hectare, amplasat în orașul Florești, strada 1 Mai, 2a, transmite Tvn.md.

Construcția în care la moment este dislocată Unitatea de salvatori și pompieri din orașul Florești, s-a constatat că nu corespunde cerințelor tehnico-sanitare prestabilite, iar suprafața terenului aferent nu permite reconstrucția acesteia într-un sediu modern la standarde europene.

Conform programului de asistență tehnică lansat de către Guvernul S.U.A. în Republica Moldova, pentru anul 2026 este planificată construcția unei remize noi de salvatori şi pompieri pe teritoriul orașului Florești.

În așa mod ne aliniem la standardele europene care presupun operativitate și micșorare a timpului de răspuns în situații de urgență.

Toată Moldova, roșie și portocalie! Singura zonă din țară care rămâne sub cod galben de alertă Covid-19
Articolul anterior
Are 100 de ani și este cel mai vârstnic moldovean vindecat de Covid-19
Articolul următor