Nicolae al României şi-a botezat fetiţa, strănepoata regelui Mihai. Imagini video de la eveniment

Strănepoata Regelui Mihai, Maria-Alexandra, a fost botezată la Mănăstirea Curtea de Argeş. Atât Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au fost îmbrăcaţi în costume populare.

Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie.

La fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei.

,,Alături de naşi şi de familia mea, au participat prieteni, oameni apropiaţi din diferite colţuri ale ţării şi din străinătate. Prin ţinuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradiţional, am dorit să exprimăm dragoste şi respectul pentru valorile româneşti precum şi speranţa că fiica noastră, împărtăşind aceeaşi preţuire, să continue opera Reginei Maria”, a transmis Nicolae al României într-un comunicat oficial.

Alina-Maria Binder, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din București. Mai jos, video de la ceremonia de botez!

Alertă în Europa! Țările își închid granițele din cauza noilor tulpini de Covid-19
Articolul anterior
Gala Premiilor VIP a celebrat cea de-a XX-a ediție
Articolul următor
Alte articole interesante