Nicolae, Corneliu și Cristi Botgros, trei generații de artiști pe scena Festivalului Cerbul de Aur!

Familia Botgros, devenită deja un simbol care duce faima Moldovei în lumea întreagă, reprezintă un exemplu frumos și convingător în care talentul și dragostea pentru muzică și artă sunt o tradiție  ce poate fi transmisă cu drag din generație în generație, pentru a bucura inimile spectatorilor și a nemuri datinile neamului.

separator
La Festivalul ,,Cerbul de Aur 2019”, Orchestra ,,Lăutarii”, sub conducerea Maestrului Nicolae Botgros, a fost invitată pentru a susține un recital în calitate de invitați de onoare.

Alături de Maestrul Nicolae Botgros și fiul acestuia, Corneliu Botgros, în scenă a urcat și descendentul familiei, Cristi Botgros. Mândru de această realizare, tatăl lui Cristi a menționat momentul pe pagina personală de socializare.Cristi Botgros este de asemenea artist. Tânărul a absolvit Liceul Republican de muzică „Ciprian Porumbescu”, iar acum este membru al Orchestrei ,,Lăutarii” din Chișinău.

Cristian are o relație specială cu tatăl său, dar și cu celebrul său bunic, cărora le calcă pe urme. Recent, acesta a împlinit 20 de ani, fiind felicitat pe social media atât de mama sa, Adriana Ochișanu, de tatăl său, Corneliu Botgros, cât și de bunicul său.

,,Din tot sufletul, îl felicităm pe nepotul nostru Cristi care împlinește astăzi 20 de primăveri, alături de noi.. Mulți ani și multa fericire, din partea bunicilor și a tatălui!!!! Te iubim mult!!!”, a menționat Maestrul Nicolae Botgros pe pagina sa de facebook.

Aeroporturile din Marea Britanie vor permite transportul lichidelor în bagajul de mână
Articolul anterior
O fetiță de 9 ani din Hâncești a murit după ce a folosit o substanță pentru păduchi
Articolul următor
Alte articole interesante