Număr de telefon blestemat. Toţi care l-au avut au murit

acest-numar-de-telefon-este-blestemat-toti-cei-care-l-au-avut-au-murit-206055Pentru cei care nu cred în supranatural, aceste lucruri par simple coincidenţe, însă pentru restul lumii sunt o dovadă că blestemele pot întoarce pe dos destinul unui om.

separator

O companie de telefonie mobilă din Bulgaria a scos din folosinţă un număr de telefon, după ce toţi posesorii lui au murit în condiţii mai mult sau mai puţin suspecte.

Vladimir Grashnov, a vrut să aibă el numărul de telefon 0888-888-888, aşa că l-a cerut de la compania pe care o conducea. În 2001 el a murit la vârsta de numai 48 de ani din cauza unui cancer care s-a dezvoltat foarte rapid.

După ce compania a decis să dea acest număr de telefon lui Konstantin Dimitrov, care era un cunoscut interlop bulgar ce a murit împuşcat.

Numărul a fost preluat apoi de Konstantin Dishliev. El se „ocupa” cu vânzarea de droguri şi a sfârşit ca şi cel dinaintea lui, împuşcat.

Pentru că aceste decese s-au întâmplat pe o distanţă de numai 4 ani, Mobitel a decis să scoată din uz acest număr de telefon, fiind considerat blestemat, scrie tgdaily.com

Tipuri de temperamente sexuale
Articolul anterior
Cu 8.000 de lire mai bogat datorită unei mușcături de purice!
Articolul următor
Alte articole interesante