O adolescentă de 13 ani, bătută cu cruzime de trei colege în faţa unei şcoli din Franţa, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor

La nouă zile după ce a fost bătută crunt de trei fete mai mari, o adolescentă de 13 ani din Franţa povesteşte ororile prin care a trecut. A fost lovită cu bestialitate în faţa şcolii, în plină zi, sub privirile nepăsătoare ale oamenilor.

Totul s-a întâmplat în faţa şcolii Jean Moulin din Albertville, o localitate franceză unde adolescenta învaţă. La un moment dat, brusc, în miezul zilei, doi colegi s-au năpustit cu brutalitate asupra fetei şi au început să o lovească.

Întreaga scenă a fost filmată, iar videoclipul care conţine imagini cu un puternic impact emoţional a devenit viral pe reţelele de socializare, scrie Midi Libre. „Un băiat a filmat întreaga scenă, ceea ce le-a făcut să mă lovească şi mai tare, pentru că au vrut să îşi impresioneze prietenele”, a povestit victima.

Tânăra a povestit, de asemenea, că mai mulţi adulţi care treceau în momentul respectiv prin zonă au asistat la întreaga scenă, dar fără a interveni pentru a o salva.

„M-au luat de păr și m-au aruncat la pământ . M-au lovit în picioare, în spate, în burtă… Încercam să-mi protejez capul. M-au lovit. M-au lovit peste tot. Fără milă”, continuă victima, precizând că atacatoarele erau „mulțumiți de ceea ce făceau”.

Adolescenta a povestit că atacatoarele erau mai înalte decât ea. Aveau 15 sau 16 ani şi spune că la un moment dat, a auzit-o pe una dintre fete spnând că, are de gând „să o termine.

Victima a spus că-și cunoaște atacatorii. „Cunoscând aceste fete, știam că pot merge foarte departe. Așa că da, îmi era foarte frică să nu mă omoare . Așteptam să înceteze. Un prieten a ajuns la timp şi fetele au plecat, lăsându-mă la pământ”.

sursa

Ninge puternic aproape de Moldova. Drumarii au intervenit de urgență
Articolul anterior
Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment caritabil. A optat pentru o nouă coafură și a purtat o rochie reciclată
Articolul următor