O cântăreață din Tatarstan s-a măritat cu băiatul pe care l-a adoptat acum 8 ani

O femeie de 53 de ani, din Tatarstan, republică din Federația Rusă, a stârnit un mare val de indignare pe meleagulire natale, după ce weekendul trecut s-a căsătorit cu un tânăr de 22 de ani pe care l-a luat din orfelinat în urmă cu 8 ani și pe care l-a crescut, transmite Digi24.ro.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim, cântăreață foarte cunoscută în Tatarstan și nepoata unuia dintre cei mai celebri artiști din această regiune, Renat Ibragimov, s-a trezit în centrul unui scandal de proporții după ce s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv.

În urmă cu opt ani, în timp ce preda muzică în orfelinatele din Kazan, Aisylu l-a cunoscut pe Daniil, un băiat de 13 ani care îi împărtășea pasiunea pentru muzică, iar după câteva lecții, cei doi au devenit un duet.

Băiatul a participat și la diferite show-uri de talente și a cântat împreună cu artiști ruși consacrați. La vârsta de 14 ani, Daniil a plecat din orfelinar, devenind copilul adoptiv al cântăreței.

Dar pe 20 octombrie anul acesta, cei doi au șocat lumea căsătorindu-se legal, relatează mk.ru.

„Căsătoria noastră este la un nivel complet diferit, o familie unită prin creativitate nu poate fi distrusă”, a declarat Aisylu Chizhevskaya-Mingalim pentru jurnaliștii ruşi, adăugând că oamenii nu înţeleg cu adevărat situaţia.

Căsătoria dintre cântăreața de 53 de ani și fiul ei adoptiv de 22 de ani a stârnit controverse în Republica Tatarstan, unii numind-o pe artistă o „rușine” pentru țară.

Autoritățile au fost atât de revoltate încât i-au luat din grija ei pe alți cinci copii adoptivi și i-au plasat în orfelinate.

Artista face acum demersuri pentru a-și recupera copiii.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim a mai explicat că existau de mai mult timp zvonuri cu privire la relația ei cu Daniil, așa că a decis să facă lumină cu această căsătorie.

Cu toate acestea, femeia a ținut să precizez că uniunea lor nu este chiar una clasică. Căsătoria este, într-adevăr, legală, dar legătura lor este doar de natură spirituală, nu fizică, așa cum se gândește lumea.

„Când au venit vremuri dificile (războiul din Ucraina – n.n.), mi-a fost pur și simplu frică pentru Daniil”, a spus Aisylu Chizhevskaya-Mingalim. „El a fost făcut pentru muzică, nu pentru război, dar, în același timp, este la vârsta la care tinerii sunt luați la arme. Am început să mă gândesc cum să-l protejez. M-am consultat cu câțiva cunoscuți și mi-au sugerat această mișcare – să mă căsătoresc cu el”. „Daniil este deja adult și împreună avem cinci copii adoptați și pe fiul meu biologic, deci șase copii minori. Astfel, Daniil devine tatăl mai multor copii și rămâne acasă”, a mai explicat artista.

Fiind întrebată dacă mariajul ei cu Daniil este fals, cântăreața a spus că uniunea este legitimă și că, într-adevăr, ei formau un cuplu. Insistă totuși că relația lor este mai mult spirituală și nu au relații intime.

Tatarstan este o republică în partea central-estică a Rusiei europene, având capitala la Kazan. Jumătate din populația regiunii este tătară. Republica a fost formată în 1920 și a rămas în cadrul Federației Ruse după destrămarea URSS în 1991, dar sentimente separatiste au apărut la scurt timp după aceea în rândul populației tătare.

O moldoveancă va sta 7 ani după gratii pentru exploatarea sexuală a unei femei în Dubai

Datorită eforturilor procurorilor din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, a  fost posibilă condamnarea unei femei de 35 de ani pentru comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane (art.165 alin.(2) lit.d) din Codul penal).

Astfel, potrivit sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din 16 februarie 2024, inculpata  a fost recunoscută vinovată, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 7 ani și 6 luni, cu executare în penitenciar de tip închis pentru femei, cu privarea de dreptul de angajare a persoanelor în câmpul muncii și de a exercita activități conexe transportării de persoane pe o perioadă de 3 ani. 

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Conform învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, inculpata, la începutul anului 2014, aflându-se în orașul Dubai, Emiratele Arabe Unite, acționând împreună și prin înțelegere prealabilă cu o altă femeie, care a decedat și cu un bărbat, ( în privința căruia a fost pronunțată deja o decizie irevocabilă de condamnare pentru trafic de ființe umane), în scop de profit, precum și urmărind scopul exploatării sexuale comerciale a persoanei, prin înșelăciune, au indus în eroare o femeie privind faptul angajării în or. Dubai în calitate de vânzătoare la un magazin, pentru un salariu atractiv. Abuzând de poziția de vulnerabilitate, manifestată prin situația financiară precară a victimei, au organizat perfectarea actelor și transportarea acesteia în orașul de destinație, ulterior cazând-o împreună cu alte femei și deposedând-o de pașaport.

Prin aplicarea violenței fizice și psihice față de victimă, sub pretextul că au cumpărat-o la prețul de 1500 dolari SUA, au exploatat-o sexual, prin organizarea prestării de către ultima, a serviciilor sexuale diferitor clienți, până la începutul anului 2017, atunci când victima a reușit să fugă.

Inculpata a pledat nevinovată.

Tânăr de 24 de ani, agresiv în trafic! Are deja acumulate 12 puncte de penalizare pentru diferite abateri. VIDEO!

Aseară, în comuna Bubuieci, un tânăr de 24 de ani la volanul unui BMW a efectuat mai multe manevre periculoase, punând în pericol atât viața personală, cât și a altor participați la trafic.

Astăzi, polițiștii au identificat și documentat șoferul. Acestuia i-a fost întocmit un proces – verbal pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv, acțiune săvârșită repetat în cursul aceluiaşi an de către o persoană sancţionată deja pentru această contravenţie sau care a generat riscul producerii unui accident de circulație.

Procesul – verbal a fost remis Instanței de Judecată pentru primirea unei decizii conform competenței. În iulie 2023, șoferul a fost documentat pentru condus agresiv și sancționat de către instanța de judecată, iar în luna octombrie 2023 i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe un termen de 30 zile.

Bărbatul are deja acumulate 12 puncte de penalizare pentru diferite abateri în trafic.

Dorin Galben a cerut-o în căsătorie pe Violeta Scrișu pentru a doua oară, în Dubai. Ce i-a dăruit de această dată

Acum o săptămână, Dorin Galben a cerut-o de nevastă pe Violeta Scrișu. După cererea acceptată, cei doi au zburat spre Dubai pentru a sărbători momentul frumos din viața lor. Iar fiindcă dragostea este la maxim, Dorin a cerut-o în căsătorie pe Violeta, a doua oară, scrie ea.md.

Jurnalistul a povestit într-o postare pe Instagram că și-a cerut iubita în căsătorie pentru a doua oară și i-a oferit inelul pe care l-a procurat câțiva ani în urmă. Unul mai simplu, dar foarte important pentru el.

Jurnalistul a povestit într-o postare pe Instagram că și-a cerut iubita în căsătorie pentru a doua oară și i-a oferit inelul pe care l-a procurat câțiva ani în urmă. Unul mai simplu, dar foarte important pentru el.

„Am cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe Violeta Scrișu. De aceasta dată cererea a fost una simbolică. Vă explic imediat de ce. Inelul pe care-l puteți vedea în ultima fotografie I-am cumparat acum 7 ani. Așa gusturi aveam eu la vârsta aia. Mă gândeam s-o cer de soție atunci (la 3 ani de relație), dar am înțeles că ambii eram nepregătiți și am decis să amân acest pas. I-am dat timpului timp și ambii nu regretam asta… Inelul este unul simplu și l-am luat de la un magazin de la noi. Am dat pe dânsul un salariu și jumătate – pe care-l primeam atunci (nu foarte mare). Pentru mine el are mai mult o valoare emoțională și demonstrează că știam de foarte mult timp că Violeta va fi soția mea. Știam că într-o buna zi vom forma o familie și că asta se va întâmpla când vom dori noi, dar nu când va spune gura lumii”.

Și de a două oară, Violeta a acceptat cererea.

Jurnalistul Dorin Galben și-a cerut iubita în căsătorie acum o săptămână.

Prezentatorul i-a dedicat iubitei sale o piesă de dragoste care a fost concepută și creată chiar în cinstea acestui eveniment.

Din spusele lui Dorin Galben, cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani.

Un spital pentru copii din Capitală, dotat cu echipament modern. Maia Sandu: „Vom continua să îmbunătățim serviciile de sănătate”
Articolul anterior
O sală de angiografie a fost inaugurată la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”
Articolul următor