O copilă de 15 ani a murit după o provocare pe TikTok

Este privit de mulți drept o simplă joacă, dar iată că TikTok a creat dependență tinerilor de pe întreg mapamondul, iar acum o fată de 15 ani a murit după o provocare primită pe platforma de socializare.

separator
TikTok este cea mai populară aplicație la momentul actual în rândul tinerilor. Este privită de mulți drept o simplă joacă, dar dependența de TikTok poate fi mai periculoasă decât credem.

Provocările TikTok sunt faimoase. Ele sunt lansate de cineva, iar apoi urmate de alți utilizatori pentru un număr cât mai mare de vizualizări și like-uri. Iată însă că ele pot face și victime. Este cazul unei adolescente de 15 ani din America ce a murit după o provocare pe TikTok.

Provocarea presupunea consumul mai multor pastile pentru alergie. Medicamente care, luate în doze mari, pot avea efecte halucinogene. Tânăra s-a filmat luând mai multe astfel de pastile, iar apoi a decedat în urma unui atac de cord.

În primăvară, mai mulți tineri au ajuns la urgențe din pricina aceleiași provocări. Și nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. Cu doi ani în urmă, adolescenții mâncau detergent colorat în urma unei provocări TikTok. Mulți dintre ei au ajuns la spital cu probleme grave.

sursa

Ce câștigă bărbații care au o relație cu o femeie mai în vârstă decât ei
Articolul anterior
Germania prelungește restricțiile de intrare pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante