O femeie din Capitală a decedat, după ce a căzut de la etajul patru

O femeie a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Cazul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 9 septembrie, în jurul orei 11:40.

separator

Ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că tragedia s-a produs în curtea unui bloc amplasat pe strada Sucevița din Capitală.

”Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. La locul faptei medicii au încercat să-i acorde îngrijiri medicale victimei, dar ulterior au constatat decesul.

În cadrul investigațiilor întreprinse la fața locului de către forțele de ordine, a fost stabilită identitatea femeii, care s-a dovedit a fi în vârsta de 69 de ani și care s-a aruncat în gol de la geamul apartamentului amplasat la etajul 4.

Femeia locuia împreună cu fiica sa care, în momentul tragediei, nu era acasă, aceasta nu cunoaște ce ar fi făcut-o pe femeie să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce ar fi făcut-o pe femeie să recurgă la așa gest”, a declarat ofițerul de presă pentru stiri.md.

Încă o istorie de succes! Valerica Chetrari a reușit să dea jos 30 de kg și te invită și pe tine să participi în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!
Articolul anterior
Un mic dejun rapid pentru întreaga familie
Articolul următor
Alte articole interesante