O femeie s-a întors din vacanță și-a găsit casa complet dărâmată. Firma de demolări a greșit adresa

O femeia din Atlanta a fost sunată în timp ce se afla în vacanță de o vecină, care i-a spus că cineva tocmai îi dărâmă casa. Ulterior, a aflat că firma de demolări a greșit adresa, dar nu i-a transmis nici măcar scuze pentru cele întâmplate, scrie stirileprotv.ro.

Susan Hodgson se gândește acum la ce mai poate face, după ce o companie de demolări i-a dărâmat complet casa din Atlanta, din greșeală, în timp ce ea se afla în vacanță, scrie Insider.

Femeia a spus pentru Associated Press că a găsit la întoarcere doar un morman uriaș de moloz pe locul a ceea ce era când a plecat casa ei.

Sunt furioasă”, a declarat ea. „Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”.

Susan Hodgson a povestit că o vecină a sunat-o în timp ce ea era plecată în vacanță și a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să-i dărâme casa.

Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa. Toată a dărâmat-o”, și-a amintit femeia.

Firma și-a dat seama abia la final că a greșit adresa și a demolat altă casă

Când vecina i-a întrebat pe muncitori ce fac, aceștia i-au răspuns urât: „I-au spus să tacă și să-și vadă de treaba ei”.

Proprietara a trimis un membru al familiei să vadă ce se întâmplă, iar când acesta a cerut muncitorilor să-i arate un permis, compania și-a dat seama că a greșit adresa și a demolat casa care nu trebuia.

Era o casă îngrijită, cu iarba tunsă, curtea curată. Toate impozitele sunt plătite”, povestește păgubita.

Femeia a depus un raport de poliție și a vorbit cu avocații, dar încă nu își dă seama ce trebuie să facă mai departe. „Continuăm să căutăm în direcții diferite pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva”.

Până astăzi, proprietara a spus că firma responsabilă din Atlanta, ”You Call It We Haul It”, nu a contactat-o ​nici măcar pentru a-și cere scuze, darămite să-i ofere vreo compensație pentru că i-au dărâmat din greșeală casa.

În martie, primăria din Atlanta a demolat din greșeală o casă, apoi a cerut proprietarului să plătească cheltuielile de demolare

Cum vin oamenii, dărâmă proprietatea cuiva și apoi pleacă?!?”, se tot întreabă femeia. „Cum pot crede că totul e în regulă? Mi-aș dori doar să vină să remedieze problema pe care au cauzat-o„.

Într-o declarație presa locală, compania ”You Call It We Haul It” a spus că investighează cazul și lucrează pentru a rezolva incidentul.

Susan Hodgson nu este primul rezident din Atlanta care se confruntă cu un astfel de coșmar.

În martie, primăria a dărâmat casa lui Everett Tripodis, în ciuda tuturor notificărilor și documentelor de demolare care indicau o adresă diferită, a raportat WSB-TV.

Mai mult, acesta ar trebui să achite acum primăriei o factură de 68.000 de dolari reprezentând cheltuieli pentru demolare.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Insula din Grecia pe care sunt interzise mașinile. Ce folosesc localnicii
Articolul anterior
Apariție ciudată pe stradă. Un bărbat se plimba cu o pisică moartă la gât, un buchet de flori și mâncând dintr-un cactus
Articolul următor