O fetiță de 3 luni a suferit leziuni grave, după ce tatăl băut s-a răsturnat cu mașina

O fetiță de trei luni a ajuns luni în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla ar fi derapat și s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat pe traseul dintre localitățile Ucrainca și Tocuz din raionul Căușeni.

separator

Potrivit oamenilor legii, în mașină se mai aflau alte cinci persoane, printre care și părinții bebelușului, iar șoferul care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi pierdut controlul volanului, transmite publika.md.

Inițial, copila a fost dusă la spitalul raional Căușeni, unde a fost internată în secția de reanimare, cu traumatism cranian și cu o plagă masivă în zona capului. Ulterior, însă, aceasta a fost transferată de urgență la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, cu ajutorul serviciului Aviasan.

„Are o traumă cranio-cerebrală, e în stare gravă, este inconştientă. Momentan, medicii îi acordă toată asistenţa medicală necesară. – Care sunt şansele ei de supravieţuire? Medicii nu dau careva pronosticuri, însă sunt optimişti”, a declarat Maxim Cazacu, ofiţer de presă IMC.

O altă fetiță, în vârstă de opt ani, care se afla în autotorism în calitate de pasageră a fost dusă la spitalul din Căuşeni. În urma accidentului aceasta s-a ales cu o contuzie ușoară la cap și câteva leziuni. Ceilalți pasageri au suferit lovituri ușoare și nu au avut nevoie de spitalizare.

Potrivit oamenilor legii, șoferul ar fi condus mașina cu o concentrație de alcool în sânge de 0,98 mg/l, de aproape șase ori mai mare decât norma admisă. Cazul este cercetat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Doritorii de a culege prune, sunt invitați la livadă! Prețul, 5 lei kilogramul
Articolul anterior
Sore, în contextul crimelor din Caracal: ,,Este extrem de periculos să te naşti fată”
Articolul următor
Alte articole interesante