O fetiță de 7 ani din Florești, lovită mortal de un șofer care circula cu viteză excesivă

Astăzi, în jurul orei 13:00, pe traseul R14, în localitatea Prodănești din raionul Florești s-a produs un accident rutier cu tamponarea unei minore.

separator

Potrivit poliției, un tânăr de 20 de ani, originar din localitatea Domulgeni, raionul Florești, deplasându-se la volanul unui Fiat, din direcția orașului Florești spre mun. Chișinău, având exces de viteză, a tamponat copila de 7 ani.

În urma traumelor primite, minora a decedat pe loc. Aceasta era originară din satul în care s-a produs impactul și traversa partea carosabilă la 30 de metri de la trecerea pentru pietoni.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând că nu se afla în stare de ebrietate alcoolică.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Poliția amintește conducătorilor auto că viteza în localitate este stabilită pentru a se putea reacționa la timp și trebuie respectată, în contextul în care în sate de oriunde poate să apară un pieton.

Totodată, părinții să vorbească copiilor despre cât de important este să traversezi strada în locurile special amenajate și să te asiguri. Fiți prudenți la drum, o secundă poate lua totul, este mesajul Poliției RM.

O secție de terapie intensivă va fi deschisă la Institutul Mamei și Copilului, care va interna copiii confirmați cu infecția Covid-19, forme grave
Articolul anterior
Macrou cu legume la cuptor. Această rețetă te va încânta!
Articolul următor
Alte articole interesante