O fetiță de doar 8 ani din raionul Călărași a fost agresată sexual de tatăl său vitreg

O fetiță de doar 8 ani ar fi fost agresată sexual de tatăl său vitreg. Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Călărași. Mama fetiței a alertat Poliția.

Contactată de www.stiri.md, Cristina Vicol, ofițer de presă din cadrul IP Călărași, ne-a declarat că polițiștii Inspectoratului de Poliție Călărași au fost sesizați de către o locuitoare a raionului Călăraşi precum că fiica, minora de 8 ani, a declarat că ar fi atinsă în zona intimă de către tatăl vitreg, în vârstă de 36 ani, în perioada lunii iulie.

La moment polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Oamenii își vor putea autentifica procurile pentru stabilirea pensiei, indemnizației și alocației la primării

Legislativul a adoptat, în lectura a doua, proiectul de lege care prevede extinderea atribuției de autentificare a procurilor de către secretarii consiliilor locale. Astfel, autentificarea procurilor în scopul reprezentării persoanelor pentru stabilirea și recalcularea pensiei pentru limita de vârstă, indemnizației, alocației pentru dizabilitate și pensia de urmaș se va putea face la primărie, nu și la notar.

Pensii 2022: Noua formulă de calcul și modificările din PNRR - ACTUALITATE  / SOCIAL

Potrivit autorilor proiectului, un grup de deputați ai Fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate”, documentul a fost elaborat în vederea facilitării accesului persoanelor în etate și a celor cu nevoi speciale la serviciile oferite de CTAS, prin reprezentantul împuternicit prin procură, în condițiile în care în multe localități rurale nu activează notari, iar cetățenii întâmpină dificultăți și suportă cheltuieli suplimentare pentru a avea acces la serviciile oferite de aceștia.

Prim-ministrul Natalia Gavrilița își cere scuze față de mediul de afaceri românesc care activează în Republica Moldova. Asociația Investitorilor din România nu a fost invitată la Moldova Business Week 2022
Articolul anterior
Putin este interesat de conducta Nord Stream 2. Vrea să vândă gaz Europei: ,,Apăsați pe buton și totul va porni”
Articolul următor