O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus, mesaj disperat: „Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!”

O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus a transmis un mesaj disperat: „Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!”. Femeia a filmat mesajul, care a devenit ulterior viral pe Facebook. În Italia, sunt deja peste 9 mii de cazuri confirmate.

separator
Lorenza Nezosi, o femeie din Italia al cărei tată a murit de coronavirus a transmis un mesaj video pe Facebook, cerându-le oamenilor să înţeleagă exact ce înseamnă epidemia de coronavirus şi că nu e de glumă cu ea. „Aşa se simte cineva neputincios în timp ce îi moare tatăl. Prea mulţi se trezesc să vorbească şi nu înţeleg că mori din asta!”, a scris femeia, apoi a postat filmuleţul.

Lorenza a povestit cum tatăl ei a murit și nici ea, nici mama ei, nu au putut să își ia rămas bun de la el, pentru că sunt în carantină.

„Nimeni nu e la adăpost de boală, nici măcar tinerii”, spune femeia, care le transmite oamenilor să nu ignore măsurile de protecţie: „Stați acasă! Stați acasă!”, spune ea, extrem de vehementă.

„Nu aș fi vrut să fac asta niciodată, dar mi-au cerut mulți oameni să scriu, să vorbesc, să încerc să explic ce înseamnă să fii în carantină și ce înseamnă să pierzi o persoană dragă în puțin timp, să n-o mai vezi niciodată. Care este experiența mea? Este dramatică, la fel ca cea pe care o trăiesc toți.Se întâmplă ca tatăl tău, la ora 10:00 seara, te sună și îți spune „Sunt bine, sunt acasă. Cum mi-ai spus tu, nu ies din casă de opt zile. Nu am febră, merg să mă culc”. Se întâmplă ca la 2:00 noaptea te sună mama ta și îți spune „Vino repede, că tata se simte rău!”.Se întâmplă că ambulanța ajunge și stă la telefon pentru a înțelege unde să-l ducă pe tatăl tău. Pe care tu apoi nu-l mai vezi. Pe care tu nu-l mai poți saluta, nu-l mai poți auzi, nu-l mai poți îmbrăca, nu-i mai poți fi aproape.

Nu am putut nici măcar să-l însoțesc pe tatăl meu. A fost luat de lângă mine și mi-a fost înapoiat sigilat. Nu am putut nici măcar să-l vedem, pentru că eu și mama suntem în carantină. Oameni buni, stați acasă!”, e mesajul Lorenzei.

sursa

Italienii au descoperit pastilele pentru coronavirus. Se numesc ,,Staiacasa Plus”
Articolul anterior
Ministrul Sănătății: avem zece adulți și doi copii, suspecți de virusul Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante