O prințesă nefericită. Charlene de Monaco a distribuit pe Instagram un portret în care apare în spatele gratiilor

Prințesa Charlene de Monaco a provocat îngrijorare în rândul fanilor săi după ce a publicat o pictură digitală în care este portretizată în spatele unor gratii. Fanii săi consideră că lucrarea artistică este „tulburătoare” și pare să o prezinte ca fiind într-o colivie.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, care are doi copii în vârstă de șapte ani cu Prințul Albert de Monaco, de 64 de ani, a distribuit portretul pe pagina sa de Instagram.

Lucrarea a fost realizată de artistul Junaid Senechal-Senekal pentru a susține inițiativa de strângere de fonduri a fundației patronate de Charlene. Campania are scopul de a oferi alimente copiilor din Africa de Sud care trăiesc în condiții dificile.

Pictura digitală este un portret alb-negru al Prințesei, împărțit în pătrate.

Dar unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe soția Prințului Albert sunt de părere că imaginea arată ca și cum Charlene ar fi după gratii.

„Nu îmi place să te văd așa, în spatele gratiilor”, a scris un fan al prințesei pe rețeaua de socializare.

„Este foarte bine realizat și transmite multe lucruri. Se poate vedea în el toată suferința din suflet. Sper să îți găsești liniștea interioară”, a scris o altă persoană.

Charlene se află în perioada de readaptare la îndatoririle regale după ce a petrecut ultimele 18 luni departe de ochii publicului. Ea a stat  anul trecut timp de zece luni în Africa de Sud, țara sa natală, după ce a făcut o infecție la nivelul sinusurilor care a necesitat ulterior operație.

A revenit în Monaco în luna noiembrie, dar după numai câteva zile s-a internat într-o clinică din Elveția.

Adevăratul motiv al internării nu a fost făcut public, însă Albert a declarat la acea vreme că soția lui era „epuizată”.
În luna martie, Palatul Regal din Monaco a anunțat că Charlene a revenit alături de familia sa și va începe treptat să-și reia îndatoririle publice.

Susținătorii prințesei și-au arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate mintală a lui Charlene după revenirea ei în Monaco.

Prințul Albert a declarat că a fost „rănit de zvonurile malițioase” legate de mariajul său, după absența de aproape un an a soției lui și a spus că revenirea ei este „cel mai frumos lucru”.

O sursă din cadrul palatului a dezvăluit pentru publicația citată că „Charlene a trecut printr-o perioadă dificilă și este de înțeles dacă ea încearcă să-și asigure un venit al său.”

Într-un interviu acordat luna trecută publicației franceze Journal de Dimanche, Albert a spus că anul trecut a fost un test pentru soția lui. „Anul trecut a fost un test în special pentru soția mea, care a suferit mult și a trăit o perioadă dificilă, departe de familia ei.

A fost un test pentru copiii noștri, precum și pentru mine”, a declarat Albert.

„Prințesa ne-a lipsit foarte mult. Și în mod evident am fost răniți de zvonurile malițioase care au apărut. Dar am reușit să rămânem uniți în ciuda distanței și am vorbit des unul cu celălalt. Acum Charlene este din nou alături de noi și acesta este cel mai frumos lucru care se putea întâmpla. Se simte mai bine și putem, în sfârșit, să petrecem timp împreună. Este o bucurie pentru noi toți”, a mai spus Prințul.

sursa

Accident tragic la Cimișlia! Un șofer de 24 de ani a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:00, la intrarea în satul Mihailovca, din raionul Cimișlia, sscrie PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia, la volanul căruia se afla un șofer originar din localitatea Baimaclia, din raionul Căușeni, carea avea în calitate de pasageră o femeie de 32 de ani, originară din localitatea Valea Hîrtopului, din același raion.Din motive încă nestabilite de anchetă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Automobilul Dacia era condus de un tânăr de 24 de ani, care în urma accidentului a decedat pe loc.

Acesta se deplasa cu viteză excesivă, iar când a ajuns într-o curbă periculoasă, nu a ținut cont de vizibilitatea redusă pe timp de noapte și traseu umed, astfel a pierdut controlul asupra volanului, iar  ca rezultat mașina a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de pe acosstament, după carea fost proiectată înapoi pe carosabil unde și s-a răsturnat”, susține Poliția.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Din 1 ianuarie, în România cresc alocațiile de stat: Câți bani urmează să primească copiii moldoveni care dețin cetățenie română

Alocațiile de stat pentru copii urmează să crească de la 1 ianuarie 2025 cu 10,4%, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Astfel, copiii cu vârsta peste doi ani urmează să primească 323 de lei pe lună, față de 292 de lei, suma pe care au primit-o până la sfârșitul anului 2024. Alocațiile de stat pentru copii au crescut ultima dată în ianuarie 2024, cu 13,8%, scrie digi24.ro.

Cum vor fi majorate alocațiile copiilor din România în anul 2025

Începând din luna ianuarie 2025, alocațiile de stat vor fi majorate astfel:

Pentru copiii care au peste doi ani, de la 292 de lei la 323 de lei/lună.

Pentru copiii sub doi ani sau copiii cu dizabilități, de la 719 lei la 794 lei/lună.

„Cei 3,6 milioane de copii, precum și tinerii care frecventează liceele și școlile profesionale vor primi alocații de stat majorate. Fondurile necesare provin din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, iar plățile sunt gestionate de Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale. Alocația pentru copii este o sumă de bani oferită de stat, care este distribuită părinților sau tutorilor copiilor, adolescenților și, în unele cazuri, adulților tineri. În România, alocația de stat pentru copii are caracter universal și constă într-o sumă de bani, acordată tuturor copiilor în vârstă de până la 18 ani, care au reședința legală în România, precum și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.

Trei cazuri de mituire la intrarea în țară

În această săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul punctelor de trecere „Sculeni-Sculeni” și „Cahul-Oancea” au demonstrat dedicarea față de integritatea și respectarea legii, contracarând trei tentative de corupere activă, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

24 decembrie 2024: un cetățean cu dublă cetățenie (ROU/MD) a încercat să ofere 50 RON pentru a evita aplicarea ștampilei de intrare în Republica Moldova.

26 decembrie 2024: un cetățean ucrainean a oferit 20 USD, încercând să evite prezentarea documentelor necesare pentru transportul pasagerilor.

27 decembrie 2024: un cetățean român cu document de identitate expirat a oferit 50 EUR pentru facilitarea trecerii frontierei.

Toate cazurile au fost raportate, iar cercetările sunt în desfășurare. Poliția de Frontieră rămâne fermă în aplicarea principiului „Toleranță Zero la Corupție”.

Evitați orice tentativă de mituire. Orice încercare de a influența ilegal deciziile autorităților se sancționează conform legii.

Dacă observați nereguli sau acte de corupție, vă încurajăm să le raportați autorităților competente pentru a contribui la menținerea unui climat de integritate.

Pentru denunțarea manifestărilor de corupție contactați Linia Anticorupție la numărul scurt 1520.Poliția de Frontieră este pentru a proteja, nu doar pentru a verifica. Cu sprijinul cetățenilor, putem construi împreună un mediu sigur și corect, unde legile sunt respectate de toți.” anunță Poliția de Frontieră.

Un adolescent şi-a prins capul între scara rulantă şi perete, într-un centru comercial. Video șocant
Articolul anterior
Șapte produse agricole din Moldova au fost liberalizate pentru comerț în UE fără taxe vamale. Care sunt acestea
Articolul următor