O româncă, ucisă de amantul italian pentru că a rămas însărcinată

Ana Maria a fost adoptată în copilărie de o familie din provincia Palermo. Cazul tinerei a şocat întreaga Italie. Femeia a fost ucisă de un afacerist sicilian cu care avea o relaţie amoroasă, după ce i-a mărturisit că vor avea un copil.

separator
Însurat fiind, acesta a ales să o reducă la tăcere pe cea care-i ceruse să divorţeze şi să-şi întemeieze o altă familie.

Când s-a întâlnit vineri seară cu bărbatul pe care îl iubea, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza (30 de ani) nu s-a gândit că va fi ultima ei zi din viaţă, scrie click.ro. Cei doi s-au văzut într-o zonă mai puţin locuită din oraşul Balestrate, au întreţinut relaţii sexuale în maşină, apoi femeia i-a mărturisit lui Antonio Borgia (51 de ani) că este însărcinată. Se cunoscuseră în urmă cu un an şi de atunci se întâlneau frecvent, deşi italianul era însurat. Aflând vestea, dar şi faptul că românca i-a cerut să-şi părăsească soţia, altfel îi va spune despre relaţia lor extraconjugală, acesta s-a enervat cumplit, s-au certat şi a înjunghiat-o.

Pe camera care a înregistrat şi audio, se auzea cum rănită, fata îl implora să îi cruţe viaţa: ”Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc! Nu se poate să se sfârşească aşa.”I-a aruncat cadavrul pe un câmp din zonă între Palermo şi Trapani, scrie presa italiană. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, criminalul a luat prânzul şi a mers la o frizerie, unde s-a tuns.

Anchetatorii au descoperit trupul fetei sâmbătă dimineaţă şi, datorită înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, a fost doar o chestiune de timp să-l prindă pe ucigaş. Antonio Borgia a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare.

La cinci luni de la moartea actriței Edith Gonzalez, fostul ei soț are o nouă relație
Articolul anterior
În curțile blocurilor din Chișinău apar tot mai multe căsuțe de iarnă pentru pisici
Articolul următor
Alte articole interesante