O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare

Dragostea nu are vârstă şi atunci când iubeşti nimic nu mai contează în jurul tău. O tânără de 26 de ani se pregăteşte să se căsătorească cu un bărbat cu 42 de ani mai mare, în ciuda faptului că este cu câţiva ani mai mică decât copiii săi, iar oamenii îl confundă adesea cu tatăl său.

Cassandra Kremer, 26 de ani, şi Johnny Warpinski, 69 de ani, îşi fac deja planuri de nuntă şi chiar se gândesc să aibă proprii lor copii în viitor.

Cei doi s-au zărit unul pe celălalt într-o cafenea unde amatorii puteau cânta, în urmă cu şapte ani de zile, dar bărbatul, tată a doi copii, s-a temut că „este prea bătrân” pentru chelneriţa.

De cealaltă parte, Cassandra s-a îndrăgostit imediat şi a glumit cu colegii săi că este deja iubitul său, iar înainte ca el să plece, i-a mărturisit: „Cred că te iubesc”.

Şi-au dat o şansă iubirii

Timp de două luni, Johnny a evitat locul din Wisconsin, SUA, şi a încercat să-şi suprime sentimentele până când a ieşit să ia prânzul cu un prieten şi partenera sa.

Străina, care era medium, i-a spus că „trebuie să se întoarcă” la cafenea, dar a refuzat să îi spună de ce. Era fix cafeneaua unde lucra Cass şi după câteva întâlniri perechea a devenit inseparabilă.

Familiile lor au fost şi ei de acord, în ciuda faptului că Johnny este mai bătrân decât tatăl său vitreg, 58 de ani, şi mama sa, 56 de ani.

Cass a povestit pentru The Sun: „Johnny a venit, a cântat şi i-a cucerit pe toţi, vocea lui este incredibilă, sincer m-am îndrăgostit imediat.

Le-am spus tuturor colegilor mei că este iubitul meu și, în timp ce pleca, l-am prins la ușă și i-am spus: „Bună, cred că te iubesc”, la care el a răspuns: „Mulțumesc”.

Johnny nu s-a întors în cafenea decât două luni mai târziu și l-am visat literalmente aproape în fiecare seară și m-am gândit constant la el.

Dar într-o zi, a mers să se întâlnească cu prietenul lui şi cu o amică, care era medium, ea l-a privit mort în ochi și a spus că trebuie să revină la această cafenea. 

A întrebat de ce dar nu i-a spus, apoi într-o seară s-a întors la cafenea și ne-am întâlnit din nou – de acolo cred că restul este istorie.

Îmi place că un medium a făcut parte din povestea noastră de dragoste, pentru că e ca și cum nu doar noi știam că ar trebui să fim împreună.

A fost ca şi cum alte forţe a jucat rolul lor ca să ne aducă împreună. Diferenţa noastră de vârstîă este de 42 de ani, dar el se comportă ca un adolescent cea mai mare parte din timp. În sensul bun, nu rău”.

Ca şi alte cupluri care se lovesc de diferenţa de vârstă, cei doi au avut de înfruntat multe dificultăţi ca să fie acceptaţi, dar spun că experienţa lor este în general pozitivă.

Johnny spune că şi copiii săi – ambii mai în vârstă decât viitoarea sa soție, în vârstă de 33 și 30 de ani – au fost inițial prudenți și erau îngrijorați că tatăl lor avea să fie rănit.

Le-a luat „puțin mai mult timp să se obișnuiască cu ideea”, dar acum recunosc că tatăl său și Cass sunt „un cuplu minunat”.

Confundată cu fiica sa

Pentru a evita privirile și bârfele, Johnny spune că deseori explică că este iubita sa, „nu fiica mea”. „Ar trebui să spun „Suntem tată și fiică și o iubesc până la moarte! Și apoi să-i sărut pe buze”.

Cass a adăugat: „Nu mă deranjează când oamenii se încurcă, eu spun: „Nu, el nu este tatăl meu ”- de multe ori spunem chiar de la început, pentru că oamenii sunt curioși. Este normal ca străinii să presupună că suntem tată și fiică și nu mă deranjează.

sursa

”Clasă de detenție”, introdusă în școlile din România pentru elevii care deranjează orele

Ministerul Educației din România a propus o nouă măsură disciplinară pentru elevii care perturbă orele: aceștia ar putea fi reținuți într-o sală specială sub supravegherea unui profesor, unde vor trebui să citească sau să rezolve fișe de lucru, scrie presa română.

Propunerea este inclusă în proiectul de Statut al Elevului 2024, publicat pentru consultare publică miercuri seară, 12 iunie, informează edupedu.ro.

Conform acestui proiect, profesorii vor avea posibilitatea de a trimite elevii deranjanți într-o sală dedicată, chiar în timpul orei respective. Acolo, activitățile pe care elevii le vor desfășura, precum „lectura suplimentară” și „completarea de fișe de lucru”, vor fi stabilite de profesorul sau cadrul didactic auxiliar responsabil de supravegherea lor. Încă nu este clar dacă elevilor reținuți li se va consemna absență.

Propunerea acestei măsuri a fost inițiată pe 11 aprilie 2023 de sindicatele angajaților din Învățământ. La acel moment, cu o lună înainte de marea grevă a profesorilor, FSE „Spiru Haret” a sugerat și reintroducerea exmatriculării elevilor, amenzi pentru părinți, și includerea notei la purtare în calculul pentru admiterea la liceu sau la Bacalaureat.

Reprezentanții FSE „Spiru Haret” au explicat anul trecut că această formă de detenție ar presupune ca elevii să petreacă timp într-o sală după ore, sub supravegherea unui cadru didactic, pentru a reflecta asupra comportamentului lor.

Ministerul Educației a invitat publicul să își exprime opiniile și sugestiile cu privire la proiectul de Statut al Elevului 2024, subliniind importanța participării comunității la procesul de îmbunătățire a sistemului educațional.

UPDATE

Ministerul Educației a emis următoarea precizare, după ce Edupedu.ro a scris că aceasta sală ar fi de detenție:

„Având în vedere folosirea eronată, în spațiul public, a sintagmei „sală de detenție”, cu referire la una dintre prevederile proiectului de Statut al elevului, vă comunicăm că sintagma respectivă nu se regăsește în cuprinsul documentului și este o asociere cu un concept care, în proiectul propus de Ministerul Educației, are alt scop.

sursa

O companie aeriană de la noi a inaugurat cursa directă spre Praga

Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană Flyone, scrie unimedia.md.

Ambasadorul Republicii Moldova în Cehia, Alexandru Codreanu, care a participat la evenimentul de lansare a cursei aeriene directe Chișinău-Praga, a salutat inaugurarea cursei aeriene directe Chișinău – Praga, subliniind că noile oportunități de călătorie vor spori contactele inter-umane și de afaceri între statele noastre, contribuind astfel la consolidarea cooperării bilaterale moldo-cehe în domeniile comercial-economic și turism și facilitând călătoriile cetățenilor Republicii Moldova, iar țara noastră urmând a fi mai accesibilă și mai atractivă pentru turiștii și oamenii de afaceri din Cehia.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: “De acum ne putem mândri de faptul că solicitările oamenilor au fost îndeplinite și am reușit să lansăm zboruri directe. În viitor, intenționăm să lansăm și alte destinații atractive, consolidând astfel rețeaua noastră de zboruri și oferindu-le pasagerilor opțiuni potrivite pentru a conecta cele mai importante orașe din Europa.”

La bordul aeronavei, pasagerii au fost avut parte de o serie de surprize și cadouri speciale, într-o atmosferă festivă. Echipajul de cabină a fost pregătită să ofere o experiență de neuitat, iar la aterizarea în Aeroportul din Praga, aeronava a fost întâmpinată cu turnuri de apă.

Cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, orarul va fi organizat astfel:

Luni:

Chișinău (RMO) 13:40 – Praga (PRG) 14:40

Praga (PRG) 15:40 – Chișinău (RMO) 18:30

Vineri:

Chișinău (RMO) 07:10 – Praga (PRG) 08:10

Praga (PRG) 09:10 – Chișinău (RMO) 12:10

Pentru mai multe informații despre orarul zborurilor și rezervări, accesați flyone.eu sau în aplicația mobilă FLYONE.

O maşină a luat foc într-o benzinărie din sectorul Buiucani. Automobilul era staționat

Un automobil care staționa într-o stație peco a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 2 echipaje de pompieri și ambulanța. Totul s-a întâmplat în sectorul Buiucani al Capitalei, scrie stiripesurse.md.

Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a ars secțiunea motorului a autovehicului, din acest motiv s-a declanșat incendiul.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

În luna august, Republica Moldova va sărbători 30 de ani de la proclamarea Independenței
Articolul anterior
Nata Albot mănâncă flori, în salate. Care sunt florile comestibile pe care le-a descoperit
Articolul următor