O tânără polițistă din Rusia s-a sinucis la locul de muncă, după ce un coleg a abuzat-o sexual

Maria avea 23 de ani și era polițistă de puțin timp, la o secție din orașul Soci, Rusia. Povestea ei face înconjurul lumii după ce tânăra s-a sinucis cu arma din dotare, chiar la locul de muncă, după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg care o abuzase sexual, scrie Mirror.

separator
Maria Klochkova s-a împușcat în cap în sediul secției de poliție din Soci, unde lucra, după ce superiorul ei a obligat-o să muncească cu un coleg care o agresase sexual, deși știa ce se petrecuse între cei doi.

După moartea tinerei polițiste a fost demarată o anchetă, iar oficialii din conducerea Poliției au încercat să demonstreze că Maria suferea de probleme mentale și din această cauză s-a sinucis.Familia Mariei Klochkova respinge această ipoteză și acuză Poliția că încearcă să mușamalizeze tragedia. „Nu îl denunțase pe cel care a violat-o pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse. A făcut o alegere greșită, așa cum au făcut multe alte tinere care au fost violate”, a spus Anna, sora polițistei, potrivit antena3.ro.

„Sparge Tăcerea”, campanie OSCE lansată în Moldova în cadrul evenimentului ,,16 Zile de Activism împotriva Violenței în bază de Gen”
Articolul anterior
De ce micuții din Africa au burțile atât de mari?
Articolul următor
Alte articole interesante