Obama a reuşit să-l enerveze pe ministrul britanic al Finanţelor

obama-nu-poate-sa-stea-departe-de-gafe-cum-a-reusit-sa-l-enerveze-pe-ministrul-britanic-al-finantelor-213786Preşedintele american Barack Obama a făcut o gafă st

separator
ânjenitoare în timpul summitului din Marea Britanie. Acesta i s-a adresat ministrului britanic al Finanţelor, George Osborne, cu numele unui cântăreţ de muzică soul, informează AFP. 

Astfel, Obama l-a numit pe ministru „Jeffrey”, în cursul unei expuneri a lui Osborne. După ce şi-a dat seama că a greşit, preşedintele american i-a prezentat scuze ministrului, în vârstă de 42 de ani.

„Îmi pare rău, bătrâne Probabil că m-am înşelat din cauza cântăreţului meu preferat de R&B, Jeffrey Osborne (un cântăreţ american de culoare în vârstă de 65 de ani) „, ar fi declarat Obama, citat de tabloidul britanic The Sun.

Potrivit unui martor citat de tabloid, „Osborne părea într-adevăr enervat”. „Prima dată când Obama a greşit i-a păsat cât se poate de puţin, dar când a continuat să repete aceeaşi eroare, a devenit într-adevăr stânjenitor”, a povestit el.

Află ce le-a îngrăşat pe protagonistele proiectului „Slăbeşte Sănătos”!
Articolul anterior
Nepotul Allei Pugaciova s-a căsătorit?!
Articolul următor
Alte articole interesante