Pasha Parfeni și Trio Vatra Neamului au lansat un minunat videoclip la șlagărul ,,Chitara mea”

Surpriza muzicală a acestei veri vine de la îndrăgitul interpret basarabean Pasha Parfeni și fetele talentate din formația Trio Vatra Neamului. Împreună, aceste voci și talente minunate ale Moldovei au realizat un videoclip impresionant la renumita piesă din repertoriul regretatului artistul Dan Spătaru, ,,Chitara mea”.

separator

Coverul melodiei, energia și spiritul acesteia, s-au contopit perfect cu priveliștile de vis ale Moldovei, iar rezultatul, cu siguranță, este unul pe măsura așteptărilor publicului.

Vocea inconfundabilă a fetelor din ,,Trio Vatra Neamului” (Victoria Ştefăneţ – vioară, Doina Boboc -cobză și Ana-Maria Boboc) și iscusinţa cu care mânuiesc instrumentele muzicale, alături de mult apreciatul artist Pasha Parfeni, au reînviat unul dintre cele mai cunoscute șlagăre românești, o producție de care, în mod sigur, ar fi mândru și Dan Spătaru.

,,Naturali, sinceri și cu multă dispoziție de viață, vă cântăm cu drag ,,Dragostea”! 😍 Sperăm ca acest cover să vă încânte inimile și să vă aducă multă dispoziție în aceste zile de vară! Dați volumul tare și vizionare plăcuta!😍”, au menționat artiștii Slavic și Victoria Ștefăneț, pe facebook.

Atenție. Se aplică amenzi inclusiv pentru purtarea incorectă a măștilor de protecție
Articolul anterior
Studiu: pierderea subită a mirosului este un semn precoce și distinctiv pentru Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante