Popularitatea lui Igor Dodon a scăzut la 11%, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie publică lansat astăzi

Maia Sandu este personalitatea politică în care cetățenii moldoveni au cea mai mare încredere în Republica Moldova, în timp ce popularitatea lui Igor Dodon scade dramatic. Datele se conțin într-un sondaj de opinie publică, lansat astăzi de către Barometrul Opiniei Publice (BOP).

Astfel, potrivit BOP în Maia Sandu au încredere 22,5 % din cetățenii țării noastre, în timp ce popularitatea fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, este în scădere liberă. Încrederea în acesta a scăzut până la 11%, transmite Realitatea.md.

Clasamentul este urmat de Ilan Șor cu 2,4%, Vladimir Voronin -1,7%, altcineva – 1,6%, Renato Usatîi – 1,1%, Andrei Năstase – 0,1%, iar în Vladimir Plahotniuc și Vlad Filat cetățenii nu au încredere deloc.

Totuși, aproximativ jumătate din cetățenii țării au declarat că nu mai au încredere în nici un politician, mai exact este vorba de 46 la sută din cei intervievați.

Studiul s-a desfășurat pe un eșantion de 1.108 de persoane, cu marja de eroare de plus, minus 3%. Sondajul s-a realizat în perioada 28 ianuarie-14 februarie, față în față cu respondenții.

O balenă găsită fără suflare pe plajă după ce a înghițit gudron. Circa 1000 tone au ajuns în mare
Articolul anterior
Ambasadorul italian în Congo a fost ucis într-un atac de răpire
Articolul următor
Alte articole interesante