Pretura sectorului Buiucani se află în carantină

Primăria municipiului Chișinău informează că un vicepretor al sectorului Buiucani a fost testat pozitiv cu Covid-19. Astfel, începând de miercuri, 3 iunie, a.c., Pretura de sector a intrat în carantină. Funcționarul mențioat se află în prezent la domiciliu, în autoizolare.

separator

Starea de sănătate a vicepretorului este bună, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia la spital.

Totodată, precizăm că angajații Preturii își vor continua activitatea de muncă de la domiciliu. Toate persoanele din cadrul instituției care au intrat în contactat cu vicepretorul, inclusiv cei care vor prezenta semne de boală, vor fi testați pe parcursul săptămânii curente.

În acest context, primarul general al capitalei, Ion Ceban, solicită înțelegere din partea cetățenilor care urmau să se adreseze pentru soluționarea problemelor la Pretura sectorului Buiucani.

„Este o perioadă complicată pentru noi toți, dar întreprindem măsurile necesare la nivel de municipalitate. Facem tot posibilul pentru ca angajații Preturii Buiucani, dar și toți locuitorii urbei, să fie în siguranță, chiar dacă nu este deloc ușor”, a menționat edilul capitalei.

Cum să-ți menții zona intimă îngrijită delicat!
Articolul anterior
Paștele Blajinilor în cimitirele din Chișinău: interzis fără mască de protecție. Transportul public nu va circula
Articolul următor
Alte articole interesante