Prima imagine cu Doina, fetița lui Cristi Aldea-Teodorovici

Cristi Aldea-Teodorovici a devenit tătic la mijlocul lunii august. Încântat de noul său rol, artistul a făcut publică o imagine cu Doina. Tatăl și fiica petrec timp împreună la umbra unui copac.

separator

Artistul a dezvăluit că deseori o ține pe fetița sa în brațe, micuța fiind receptivă atunci când părintele său îi cântă melodii. Ba mai mult, se pare că Doina este inspirația tatălui ei, cei doi reușind să creeze de pe acum o relație specială.

,,Tocmai am fredonat-compus două idei noi muzicale cu Doina în brațe. Spre marele meu noroc fiică-mea e fericită și zâmbește cât timp îi cânt și improvizez cu vocea, iar când mai fac pauze – plânge de mama dorului și isteria e inevitabilă”, menționează Cristi Aldea-Teodorovici.

,,Mă gândeam daca era similară pe scenă, relația artist-public. Publicul să plângă în pauzele dintre cântece, ba chiar în genere isteriza fără o melodie cântată pe viu”, a mai scris artistul.

Imaginea a adunat aproape 4 mii de like-uri în câteva ore.

,,Felicitări! Soluția fiind aflată, anul acesta vom avea cel puțin un album. Așteptăm. Sănătate și bucurii peste bucurii, având în mijloc Muza!”

,,Ce bine ca poartă numele frumoasei sale bunici, care sigur o veghează dintr-o stea!”

,,Să vă aibă Bunul Dumnezeu în paza Sa mereu și pretutindeni pe toți. O creștere ușoară și o copilărie cit mai frumoasă și deosebită să aveți”.

,,Să fiți binecuvântați în toate!
Creștere ușoară și nopți liniștite.
Vă iubim!”, sunt doar câteva dintre mesajele publicului.

 

Record de decese în Moldova: 16 persoane aflate în stare gravă au murit în 24 de ore
Articolul anterior
Durere fără margini. Tânăra de 27 de ani din Șoldănești, care a murit de Covid-19, era mamă a doi copii
Articolul următor
Alte articole interesante