Prințul Harry, detalii despre prima noapte petrecută cu Meghan Markle la hotel: „M-a tras înăuntru ca să nu ne vadă nimeni”

În cartea „Spare”, scrisă de prințul Harry, ducele a vorbit deschis despre prima noapte petrecută cu soția sa, Meghan Markle. Cei doi au fost la un hotel, la doar câteva luni de când și-au început relația, iar fiul Regelui Charles a oferit detalii intime despre momentele pe care aceștia le-au petrecut împreună. 

Will Prince Harry, Meghan Markle Lose Their Royal Titles After 'Spare'? |  StyleCaster

Imediat după ce s-au cunoscut, în vara anului 2016, prințul Harry și Meghan Markle au petrecut multe săptămâni separați, fosta actriță aflându-se în SUA, în timp ce ducele de Sussex îndeplinea îndatoririle regale în Regatul Unit. Harry, în vârstă de 38 de ani, care a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea în spatele unui pub din Anglia, a declarat că prima noapte pe care a petrecut-o cu Meghan a fost la hotel Soho House din Londra, în ziua aniversării morții mamei sale, prințesa Diana. 

Harry a scris în cartea sa că a așteptat „pe nerăsuflate” în afara camerei lui Meghan, până când aceasta a deschis ușa și „l-a tras înăuntru”. 

„Aș vrea să spun că am atârnat un semn cu „Nu deranjați” pe ușă, dar nu cred că am avut timp”, a spus prințul Harry în cartea sa. 

Meghan și Harry aveau două luni de relație atunci când au plănuit să se întâlnească în Londra, în ziua aniversării morții mamei prințului. Harry a povestit că Meghan i-a oferit o rută secretă pentru a ajunge la hotelul unde stătea, pentru că nimeni să nu bănuiască nimic. Acolo urma să se întâlnească cu prietena ei pe nume Vanessa, care l-a condus către camera lui Meghan. Atunci când fosta actriță a deschis ușa, și-a întins brațele spre Harry și l-a tras înăuntru, potrivit declarațiilor făcute de prinț. 

„I-a mulțumit prietenei ei din cap și m-a tras înăuntru, apoi a trântit ușa ca nimeni să nu apuce să ne vadă”, a mai spus ducele de Sussex. 

sursa

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto, după o greșeală care i-a schimbat total destinul

A vrut să joace la loto pe vineri, 13, dar din greșeală a bifat căsuța pentru sâmbătă. Nu a bănuit nicio clipă că dintr-o eroare avea să i se schimbe viața total.

Un muncitor din Franța a câștigat 17 milioane de euro, crezând că joacă pentru tragerea de vineri, 13 ianuarie, doar că a bifat data de sâmbătă. Iar combinația de numere s-a dovedit a fi cea potrivită, potrivit unui comunicat de presă al FDJ publicat joi.

I s-a prezis un câștig mare în urmă cu 20 de ani

Când și-a verificat biletul, omul era convins că a jucat cu o zi înainte și deci a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ care îi dădea fericita veste. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori. „Este începutul unui nou început”, a mai spus el.

Milionarul își propune acum să-și părăsească slujba de muncitor pentru a-și înființa propria afacere, a cumpăra o casă în nordul Franței, a călători mai mult cu familia, dar mai ales… pentru a consuma produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Cu banii în sfârșit în buzunar, bărbatul se poate apuca să cumpere cadoul promis soției sale. „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

sursa

Rusia nu mai emite cetățenilor pașapoarte biometrice, pentru călătorii în străinătate. ,,Sunt prea multe cereri”

Federația Rusă a încetat temporar să accepte cereri pentru pașapoarte străine biometrice. Anunțul a fost făcut joi, de către portalul oficial al serviciilor guvernamentale din Rusia, Gosuslugi. Suspendarea s-ar datora unui număr mare de cereri. 

„Din 2 februarie, acceptarea cererilor de eliberare a pașapoartelor internaționale de tip nou cu suport electronic de stocare a fost temporar suspendată. Dacă deja ați solicitat un nou pașaport prin portalul serviciilor de stat, așteptați răspunsul departamentului și acționați conform instrucțiunilor primite”, se arată în mesajul instituției.

Persoanele care au solicitat un nou pașaport prin intermediul altor servicii decât Gosuslugi sunt îndemnați să contacteze departamentul de migrație de la locul unde a fost depusă cererea.

Goznak, compania care produce pașapoarte rusești, a anunțat că suspendarea se datorează unui „volum crescut de cereri de pașapoarte internaționale”, care a provocat o creștere semnificativă a cererii de microcipuri necesare producerii pașapoartelor biometrice.

Compania a mai menționat că speră că rata obișnuită de producție și personalizare a pașapoartelor va fi restabilită în termen de o lună.

La începutul săptămânii, Ministerul rus de Interne a raportat că a eliberat în 2022 un număr record de pașapoarte.

Și-a făcut selfie în avionul cu care s-a prăbușit. O bloggeriță din Rusia, printre victimele tragediei din Nepal
Articolul anterior
Un comandant Wagner a dezertat și cere azil în Europa. Andrei Medvedev: ”Mă tem pentru viața și sănătatea mea”
Articolul următor