Putea sau nu să supravețuiască Leonardo DiCaprio în “Titanic”?

Prezentatorii Adam Savage și Jamie Hyneman, ai emisiunii MythBusters, de pe Discovery au pus capăt celui mai popular mit din cinematografie: putea sau nu să supraviețuiască Leonardo DiCaprio în “Titanic”?! Iar  experimentul s-a desfășurat chiar sub ochii regizorului James Cameron, scrie  Entertainment Weekly.

separator

Moartea lui Jack, interpretat de DiCaprio,  în “Titanic” – a fost una dintre cele mai discutate scene din ultimii 20 de ani. Imaginile cu Jake înghetat în apele Atlanticului, au adus mii de controverse din partea cineaștilor, care credeau că moartea sa a fost inutilă.

Regizorul filmului, s-a arătat iritat de faptul că după lansarea 3D a “Titanicului”,  dezbaterea cu privire la acest subiect a reînceput. Cameron, a dezvăluit deasemenea că în ultimile luni, a primit zeci de mailuri în care fanii acuzau „că Rose este egoistă și că Jake este un idiot”.

Astfel prezentatorii de la MythBusters, au demonstrat că  Jake și Rose ar fi supraviețuit împreună doar dacă Rose și-ar fi legat vesta de salvare sub placa de lemn. După acest experiment, James Cameron a reacționat cu umor la concluzia acestora: „Băieți, nu cred că asta era ideea. Scenariul spune ca Jack moare. Așa că trebuia să moară. Poate că am gafat și că placa aceea de lemn trebuia să fie un pic mai mică, însă tipul se duce la fund.”

James Cameron este singurul regizor din lume cu doua filme care au depăsit pragul de 2 miliarde de dolari încasări: “Titanic” și “Avatar”. Acestea fiind și producțiile cinematografice cu cele mai mari încasări din istorie.

Sursa: http://www.ew.com/ew/

Și-a pus cizmele vechi pe raftul magazinului și a plecat acasă cu pantofi noi! Isprava unei tinere din capitală

O tânără, vizitatoare a unui magazin din sectorul Buiucani al Capitalei, fără să știe că este filmată, a probat o pereche de pantofi sport, s-a uitat în oglindă cum i se potrivește și cu ei a plecat acasă. Problema e că nu a trecut pe la casă pentru a-i plăti. 

Magazin incaltaminte din piele naturala pentru femei si barbati. Intra pe  site si comanda incaltaminte din piele de sezon. | Incaltaminte piele  naturala femei si barbati. Made in Romania. Pas Mania

Cizmele pe care le purta când a venit la magazin le-a aranjat frumos pe raft, unde erau și alți pantofi ai magazinului. 

Fata ar fi venit la magazin cu o prietenă. Și cealaltă a probat ceva, dar nu a avut același curaj. Mai mult, se pare că a observat camera și asta, cel mai probabil, a făcut-o să se răzgândească, scrie publika.md

Imaginile de pe camera de supraveghere au fost analizate de angajații magazinului și acum caută suspectele. 

Pe un canal de telegram, unde a fost distribuită înregistrarea video pentru a fi identificate mai ușor, a a menționat cineva că suspecta ar fi furat patru perechi de pantofi. 

Fostul deputat rus Ilya Ponomarev: ,,Regiunea transnistreană va dispărea odată cu regimul Putin”

Fostul deputat al Dumei de Stat a Rusiei și omul de afaceri Ilya Ponomarev declarat într-un interviu în exclusivitate pentru TVR Moldova că principalul motiv care determină existența Transnistriei este de ordin financiar, o gaură neagră unde se face contrabandă, scheme financiare, scheme energetice, iar dacă nu ar fi fost toate astea această istorie era de mult închisă. Ilya Ponomarev consideră că atunci când nu va mai exista regimul Putin aceste formațiuni separatiste nerecunoscute vor dispărea foarte rapid.

FLASH on Twitter: "1/2 ⚡The former deputy of the State Duma Ilya Ponomarev  said that a representative of Putin's inner circle sent a signal to the  West about the desire to negotiate.

Ilya Ponomarev: ,,Kremlinul poate merge la orice acțiuni, dar eu zic să nu vă faceți griji. Dacă există acolo un plan înseamnă că sigur nu va fi realizat așa cum am văzut în nenumărate rânduri. Inițiativa personală a unor „cetățeni talentați” care se desfășoară în spațiul mai puțin public și cu un suport financiar puternic, acestea pot avea efect. Așa cum a fost elaborarea planului Kozak (plan de reglementare a conflictului transnistrean prin federalizarea RM) sau atunci când se duceau anumite înțelegeri de culise cu Vlad Plahotniuc sau cu Igor Dodon, aceste înțelegeri puteau funcționa deoarece la bază stăteau interese financiare, dar planurile despre care se discută în acest moment la voi, cred că puteți dormi liniștiți, ele nu vor avea nici o dată sorți de izbândă”.

,,Lozinca regimului Putin este: banii înving tot. Acesta este principiul după care ei se conduc, pentru ei cel mai important este să găsească o simbioză financiară. Modul în care oamenii de la Kremlin pot câștiga mulți bani și modul în care partenerii lor pot să câștige. Acești oameni cred doar în asemenea relații deoarece ei consideră că doar asemenea relații sunt viabile și puternice. Ei nu cred că unii oameni pot acționa în baza unor convingeri, pentru ei este un comportament straniu, ei cred că în spatele unor asemenea oameni pot sta servicii secrete străine, dar când e vorba de bani pentru ei este totul clar, unde este interesul financiar, există interes pentru Kremlin lucrurile sunt clare. De aceea ei mereu caută asemenea scheme care permite în primul rând curatorului de la Moscova să câștige bani, în al doilea rând să poată câștiga cel pe care îl curează și în ultimă instanță să fie realizate anumite acțiuni cu care să poți să mergi să raportezi șefilor de mai sus. Aceștia sunt cei trei piloni de bază pe care se ține politica externă a Rusiei”. Interviul integral poate fi urmărit aici.

Steven Seagal: Mai mult de jumătate dintre americani îi iubesc pe ruși

Coreea de Nord îl are pe Dennis Rodman. Rusia îl are pe Steven Seagal. Actorul din „Under Siege” a fost decorat cu medalia Ordinul Prieteniei după ce l-a susținut continuu pe președintele Vladimir Putin chiar și pe fondul invaziei din Ucraina.

Dr. Ian Garner on Twitter: "Vladimir Putin has awarded Steven Seagal the  Order of Friendship for his contribution to “international cultural and  humanitarian cooperation.” Seagal's only global humanitarian act has been to

Seagal a acuzat guvernul Statelor Unite că a cheltuit „miliarde de dolari pe dezinformare, minciuni” în mass-media, pentru a „încerca să discrediteze, să demoralizeze și să distrugă moralul emergent al Rusiei”, în timpul unui eveniment organizat de Mișcarea Internațională a Rușilor la Moscova, transmite Protv.ro.

„Mai mult de jumătate dintre oamenii din America iubesc, de fapt Rusia, și îi iubesc pe ruși și știu că sunt mințiți. Tatăl meu era rus pur și am fost crescut într-o gospodărie rusă pură, pentru că mama mea era complet imersată în cultura rusă și nu avea părinți. Așa că am crescut cu cultura rusă” – a spus Seagal.

Actorul născut în Michigan, SUA, a continuat: „Am crescut iubind Rusia și iubind tot ceea ce am învățat despre ea de la o vârstă foarte fragedă. Cât despre mine, sunt un milion la sută rusofil și un milion la sută rus”.

Seagal a fost numit reprezentant special al Ministerului rus de Externe pentru relațiile umanitare ruso-americane în 2018. Medalia Ordinului Prieteniei din acest an a fost pentru a celebra „marea contribuție a lui Seagal la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”, după cum a spus Putin.

În 2020, Seagal a înregistrat un mesaj de ziua lui Putin, spunând: „Astăzi este ziua de naștere a președintelui Putin. Cred doar că acum trăim în vremuri foarte, foarte grele. El este unul dintre cei mai mari lideri mondiali și unul dintre cei mai mari președinți din lume. Și chiar sper și mă rog ca el să primească sprijinul, dragostea și respectul de care are nevoie. Și că toate necazurile care se întâmplă acum se vor sfârși în curând, iar noi vom trăi într-o lume a păcii.”

„Să creadă cineva că Vladimir Putin a avut ceva de-a face cu falsificarea alegerilor sau chiar că rușii au acest tip de tehnologie, este o prostie. Iar acest tip de propagandă este cu adevărat o diversiune… pentru ca oamenii din Statele Unite ale Americii să nu vadă cu adevărat ce se întâmplă.” – a mai spus actorul.

Seagal a fost interzis în Ucraina, fiind considerat o amenințare la adresa securității naționale.

S-a inventat pastila care va transforma transpiraţia în parfum!
Articolul anterior
Salată italiană cu paste
Articolul următor