Relația Anastasiei Cecati cu iubitul ei mergea rău încă de dinainte de nuntă

Au ieșit la iveală detalii noi despre cazul Anastasiei Cecati, modelul care a fost ucis de soțul ei, chiar de față cu fetița lor de numai trei săptămâni.

separator

După ce a lăsat-o moartă într-o baltă de sânge, medicul stomatolog Alexei Mitachi s-a aruncat de la etajul 7 al clădirii. Verișoara actriței a dezvăluit că Anastasia Cecati și Alexei Mitachi erau în certuri înainte de nuntă.

„Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată. Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei”, a povestit verișoara Anastasiei Cecati, în cadrul unei emisiuni tv, scrie cancan.ro.

Pe de altă parte, rudele lui Alexei Mitachi o acuză pe tânără de hărțuire morală. Potrivit acestora, femeia nu îl lăsa pe soțul ei să-și vadă copilul. Cunoștințele bărbatului au spus că Anastasia i-a cerut soţului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei. Totodată, unele surse au spus că fotomodelul Anastasia nu-i permitea lui Alexei sa îşi viziteze copilul de doar 20 de zile, iar pentru fiecare vizită aceasta cerea câte 1.000 de euro. Aceştia au mai comunicat că Alexei ar fi cumpărat o vizită înainte de crimă. În ziua crimei, Alexei ar fi cumpărat hainuţe pentru fiica sa şi împreuna cu mama sa a vrut să-şi vada micuţa. Tot din spusele rudelor, Alexei ar fi încercat să deschidă o clinică stomatolgică în Dubai, dar nu i-a reuşit, comunică publika.md.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. Aceasta era în relații bune de prietenie cu vedeta din România Ramona Gabor, care și ea este stabilită în Dubai. Ramona Gabor a spus pentru Antena Stars că Anastasia ,,era o fată calmă, dulce, pe care toată lumea o iubea”.

„Am cunoscut-o în urmă cu şase ani. Nu pot spune că am fost prietene foarte apropiate. Dar când s-a mutat în Dubai am și locuit împreună până și-a găsit un loc de-al ei. A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare. Și această tragedie a întristat pe foarte multă lume. Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu ştiau ce s-a întâmplat. Este şocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei aşa ceva. Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relaţie, era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu câteva zile înainte să nască. Nu l-am cunoscut pe soţul ei, dar ştiu că el e doctor, iar era foarte încântată când l-a cunoscut. S-a rugat foarte mult la Dumneu şi El i l-a scos în cale. Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă. Ştiu că era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei. Îi trimitea lucruri din Dubai. Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea”, a relatat Ramona Gabor.

Oamenii legii au descoperit motivul dispariției băiatului de 14 ani din Sângera
Articolul anterior
Cum să găsești motivația la început de an! Sfaturi utile
Articolul următor
Alte articole interesante