Relații interzise la Hollywood!

După moartea lui Whitney Houston, toată lumea a fost şocată atunci când fiica sa, Bobbi Kristina, a recunoscut public că are o relaţie cu fratele său, Nick Gordon. Însă acesta nu este singurul caz de acest gen.

separator

Bobbi Kristina şi Nick Gordon

Chiar dacă nu au acelaşi sânge, cei doi au crescut împreună, iar relaţia lor a fost blamată de rude şi presă. Cuplul s-a logodit şi urmează să se căsătorească.

bobbi-kristina bobbi-kristina-nick-gordon bobbi-kristina-nick-gordon1

Angelina Jolie şi James Haven

La premiile Oscar din anul 2000, Angelina Jolie a fost însoţită de fratele său, James Haven. Nimic rău în asta, doar că vedeta s-a sărutat foarte senzual cu acesta pe covorul roşu. La momentul respectiv s-a speculat că cei doi ar avea o relaţie incestuoasă, însă și acum cei doi spun că gestul lor a fost interpretat greşit: „A fost un moment incredibil, cu toate că a fost foarte prost înţeles”, a declarat Haven despre sărutul cu sora sa. În 2007 însă, acesta a declarat pentru Daily Mail că are probleme în dragoste din cauză că femeia perfectă, Angelina, face deja parte din viaţa sa.

angelina-jolie-james-haven
angelina-jolie-james-haven33jolieskiss2000-2141944i

Woody Allen şi Soon-Yi 

Woody Allen a fost foarte mult timp blamat pentru că s-a căsătorit cu fiica lui adoptivă. Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi au o relaţie destul de discretă, deși diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 34 de ani. „Nu a fost mare lucru, însă lumea când se referă la acest eveniment, îl descrie ca pe un scandal. Într-un fel chiar îmi place acest lucru, deoarece când voi muri pot spune că am avut şi eu un scandal important în viaţa mea”, a declarat Allen.

Woody Allen şi Soon-Yi woody-allen-soon-yi (1) woody-allen-soon-yi

Mackenzie Phillips

imagesÎn anul 2009, actriţa Mackenzie Phillips a recunoscut că a avut o relaţie incestuoasă, timp de zece ani, cu tatăl său. În timpul discuţiei cu Oprah Winfrey, actriţa a mai spus că a fost prima dată violată de tatăl său în camera unui hotel, când avea 18 ani şi i se făcuse rău din cauza drogurilor. Cu toate acestea, Phillips a continuat să consume droguri şi să întreţină relaţii sexuale cu tatăl său mulţi ani după aceea. „Nu se întâmpla în fiecare zi şi nici în fiecare săptămână, însă cu siguranţă s-a întâmplat de prea multe ori”, a spus actriţa.

Sursa: http://www.one.ro

Cât trebuie să scoată din buzunare moldovenii care vor să petreacă la restaurant Revelionul

Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi, iar restaurantele sînt deja pregătite să transforme trecerea dintre ani într-o experiență memorabilă. Cu meniuri alese, artiști îndrăgiți și show-uri deosebite, gazdele petrecerilor își așteaptă oaspeții, scrie noi.md.

Cei care aleg să sărbătorească Revelionul în restaurante vor scoate din buzunare, în medie, cîte 2500 de lei de persoană. Mulți oameni preferă să întîmpine însă noul an acasă, alături de cei dragi. „Revelionul anul acesta la noi o să fie de 2500 de lei, care doar acoperă toate cheltuielile. În prețul acesta intră meniul, deservirea și numaidecît artiștii care toată noaptea o să facă chef la așa petrecere frumoasă”, a menționat Marina Teleaga, directoarea unui restaurant.

„Anul acesta am venit cu program divers în care vor fi colinde, muzică lăutărească, muzică populară. Vor fi invitați doamna Ina Sturza și formația dumneaei. De asemenea vom avea cîteva grupuri de colindători”, a spus Dan Ciurea, managerul aceluiași restaurant. La majoritatea restaurantelor prețul este de 2500 de lei de persoană. Contra acestei sume, oaspeții vor beneficia de bucate, muzică și spectacole în noaptea de Revelion.

„În noaptea de Revelion avem un program complex, un meniu și un program la All inclusive. Ce include All inclusive? Asta e – omul vine, achite o taxă unică de 2500 de lei de persoană adultă. În setul acesta primește un set total care include cinci gustări reci, gustările calde, bucatele fierbinți și desertul. Pe lîngă aceasta, este un program foarte vast, în care va fi prezent o formație de muzică live”, a precizat directorul unei rețele de restaurante, Ghenadie Manoli.

Unii locuitori ai capitalei pe care i-am întîlnit în stradă ne-au spus că preferă să întîmpine noul an în restaurant. Mai mulți ne-au spus însă că vor sărbători trecerea dintre ani acasă, alături de cei dragi. Indiferent unde vor întîmpina noul an, toți își doresc ca acesta să fie mai bun, mai prosper.

O femeie din Strășeni, violată ani la rând de propriul soț

Un bărbat din raionul Strășeni a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce timp de trei ani își viola soția și agresa copiii minori. Sentința a fost pronunțată marți, 24 decembrie, de magistrații Judecătoriei Strășeni, scrie deschide.md.

Potrivit materialelor dosarului, pe parcursul anilor 2019-2022, bărbatul, prin constrângere psihică și amenințând cu răfuială, își viola soția. Individul își argumenta acțiunile prin faptul că victima, care îi este soție, „este obligată să-i satisfacă poftele sexuale”.

Tot în această perioadă, condamnatul își agresa patru copii minori. Conform raportului de expertiză, în urma acțiunilor individului, copiii s-au ales cu traumă psiho-emoțională, stres, anxietate și depresie.

Fiind audiat, acesta nu și-a recunoscut vina. Totuși, procurorii au reușit să-i demonstreze culpabilitatea.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău în decurs de 15 zile.

Un sistem AI a atins nivelul uman la un test de „inteligență generală”. Ce ar înseamna acest lucru

Un nou model de inteligență artificială (AI) a obținut recent rezultate la nivel uman la un test conceput pentru a măsura „inteligența generală”. Pe 20 decembrie, sistemul o3 al OpenAI a obținut un scor de 85% la benchmark-ul ARC-AGI, cu mult peste cel mai bun scor AI anterior de 55% și la egalitate cu scorul mediu uman. De asemenea, a dat rezultate bune la un test de matematică foarte dificil. Crearea inteligenței generale artificiale, sau AGI, este obiectivul declarat al tuturor laboratoarelor majore de cercetare AI.

La prima vedere, OpenAI pare să fi făcut cel puțin un pas semnificativ către acest obiectiv, explică doi specialiști în domeniu în publicația The Conversation. În timp ce scepticismul rămâne, mulți cercetători și dezvoltatori AI simt că ceva tocmai s-a schimbat. Pentru mulți, perspectiva AGI pare acum mai reală, urgentă și mai apropiată decât se anticipase.

Pentru a înțelege ce înseamnă rezultatul o3, trebuie să înțelegem despre ce este vorba în testul ARC-AGI. În termeni tehnici, este un test al „eficienței eșantionului” a unui sistem AI în adaptarea la ceva nou – câte exemple de situație nouă trebuie să vadă sistemul pentru a-și da seama cum funcționează. Un sistem AI precum ChatGPT (GPT-4) nu este foarte eficient în eșantionare. A fost „antrenat” pe milioane de exemple de text uman, construind „reguli” probabilistice despre combinațiile de cuvinte care sunt cele mai probabile. Rezultatul este destul de bun la sarcini comune. Este prost însă la sarcini neobișnuite, pentru că are mai puține date (mai puține mostre) despre acele sarcini. Până când sistemele AI pot învăța dintr-un număr mic de exemple și se pot adapta cu mai multă eficiență a eșantionului, acestea vor fi utilizate numai pentru lucrări foarte repetitive și pentru cele în care defecțiunile ocazionale sunt tolerabile. Capacitatea de a rezolva cu acuratețe probleme necunoscute sau noi din eșantioane limitate de date este cunoscută drept capacitatea de a generaliza. Este considerat pe scară largă un element necesar, chiar fundamental, al inteligenței.

Fiecare întrebare oferă trei exemple din care să înveți. Sistemul AI trebuie apoi să descopere regulile care „generalizează” de la cele trei exemple la al patrulea. Reguli slabe și adaptare Nu știm exact cum a făcut OpenAI, dar rezultatele sugerează că modelul o3 este foarte adaptabil. Din doar câteva exemple, găsește reguli care pot fi generalizate. Pentru a descoperi un model, nu ar trebui să facem presupuneri inutile sau să fim mai specifici decât trebuie să fim cu adevărat. În teorie, dacă poți identifica regulile „cele mai slabe” care fac ceea ce vrei, atunci ți-ai maximizat capacitatea de a te adapta la situații noi. Ce înțelegem prin cele mai slabe reguli? Definiția tehnică este complicată, dar regulile mai slabe sunt de obicei cele care pot fi descrise în afirmații mai simple.

Cum arătau vedetele din Rusia în copilărie! Foto
Articolul anterior
Liuba Jignea: “ Pentru fiecare există o a doua șansă”!
Articolul următor