Reprezentanta României la Miss Universe va purta o rochie inspirată din sumanul Reginei Maria la o probă din concurs

Reprezentanta României la Miss Universe va purta la gala din Israel o rochie făcută după modelul sumanului Reginei Maria. 10 mii de cristale Swarovski în culorile drapelului României au fost adăugate pe superba creaţie din brocart fin şi broderie de lux. Deginerul e un israelian cu origini româneşti, scrie tvrmoldova.md.

Patru manechine în costume tradiţionale româneşti au defilat în această seară la Ateneul Român, alături de Miss Universe România 2021, care va purta o superbă ţinută, o reinterpretare a sumanului Reginei Maria. Atât pe brocartul fin din care a fost realizată rochia, cât şi pe accesoriile de lux au fost adaugate 10 mii de cristale Swarovski în culorile drapelului Românesc.

Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România: Este extraordinar de confortabilă şi acest sentiment de mândrie depăşeşte orice altă greutate pe care ar putea să o aibă rochia. Tiara este o replică a coroanei purtată de regina noastră şi sunt mândră că o am pe cap acum.

Miss Universe Romania 2021 este din Tg. Mures şi e studentă la Istorie.  Impresionanta ţinută a costat 20 de mii de euro şi este o creaţie a unui designer israelian.

Aviad Arik Herman, designer: Sunt designer israelian, dar am origini româneşti pentru că bunicul meu este din Satu Mare şi el este unicul supravieţuitor al familiei sale care a venit în Israel.

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, alături de Ministerul Turismului din Israel au dorit să îşi arate susţinerea pentru concurenta din România şi au organizat evenimentul de prezentare a impresionantei ţinute a Miss Universe România.

Miss Universe 2021 se află la cea de-a 70 a ediţie şi se va desfăşura pe 12 decembrie 2021, la Eilat, în Israel.

Ce trebuie să mănânci ca să nu îmbătrâneşti prea rapid. Alimente care trebuie consumate frecvent
Articolul anterior
Percheziții la domiciliile a patru poliţişti din Florești care s-ar fi pricopsit ilegal cu armele unei persoane decedate
Articolul următor