Rețeaua Fidesco a lansat magazinul online cu livrare la domiciliu!

Compania Fidesco a lansat o opțiune nouă și foarte convenabilă pentru toți clienții – comandarea produselor online cu livrare la domiciliu. Alegeți produsele din magazinul online Fidesco, iar curierul le va aduce direct la ușa dumneavoastră.

separator

Recent, compania Fidesco și-a bucurat clienții – a lansat un magazin online cu o gamă largă de produse – Fidesco Online Shop. Acum nu e nevoie să stați la cozile lungi și să vă faceți griji pentru siguranța dvs.

Grija pentru transportarea pachetelor încărcate cu produse o lăsați pentru reprezentanții companiei Fidesco, pentru că ACUM puteți merge la cumpărături în mod virtual. E atât de comod!

Pentru a plasa o comandă, aveți nevoie de acces la Internet și puțin timp pentru a vedea întreaga gamă de produse din magazinul online Fidesco. Aici veți găsi mărfuri de la producătorii locali și străini din 20 de categorii: produse lactate și produse de patiserie, mezeluri și gustări, produse chimice de uz casnic și chiar și produse pentru animalele de companie.

Alegeți din catalog produsele de care aveți nevoie și plasați o comandă. Personalul magazinului vor umple coșul pentru dvs. și vă vor livra totul acasă, la rece.

Livrarea de la magazinul online Fidesco se efectuează în municipiul Chișinău. Costul livrării este de 35 lei, iar dacă plasați o comandă de 300 de lei și mai mult, beneficiați de livrare gratuită.

Comenzile sunt acceptate de luni până sâmbătă. De luni până vineri, comenzile pot fi plasate de la ora 9:00 la 18:00, iar sâmbătă – între orele 10:00 și 16:00.

Compania Fidesco vă prețuiește timpul, de aceea vă oferă șansa să petreceți mai mult timp cu familia, în timp ce noi avem grijă de cumpărături.

Pe lângă timpul pe care îl economisiți, mai economisiți și bani, primind cele mai bune produse la prețuri speciale. Pentru aceasta, accesați secțiunea Promoții din magazinul online Fidesco.

Ca să nu ratați cele mai profitabile promoții și oferte, urmăriți noutățile de pe pagina de Facebook Fidesco Moldova.

Cu drag, echipa CIC Fidesco SRL!

Începând de mâine, medicii serviciului de urgență 112 vor putea utiliza sistemul de comunicare radio TETRA
Articolul anterior
Cum să excelezi în marketingul digital și să faci bani din online? Află cele mai utile idei, sfaturi și trucuri de la mentorii E-Hack, maratonul pe Digital Marketing organizat de Artcor
Articolul următor
Alte articole interesante