Rețelele de socializare au fost pline astăzi de fotografii cu elevi care au mers bucuroși la școală. Cu emoții mari, și unele vedete de la noi și-au condus picii în bănci

Rețelele de socializare au fost pline astăzi de fotografii cu elevi îmbrăcați la patru ace și cu zâmbetul pe față, semn că au mers bucuroși spre școală: cu flori și cu speranța la un an de studii cât mai reușit. Tot cu emoții mari, și unele vedete de la noi și-au însoțit astăzi picii în bănci. Aceștia au postat fotografii pe Internet.

Interpreta Tatiana Heghea și-a condus-o la școală pe fiica Regina-Raluca.

Serghei și Irina Kovalski au fost alături de fiica Liza în această zi importantă.

Cornelia și Marcel Ștefăneț au însoțit-o la școală pe fiica lor, Sanda.

Familia Tatianei Maxian l-a condus la școală pe fiul Ianis.

Și Maria Ciorici la fel a fost alături de fiica ei Mirela.

Unica.md urează tuturor elevilor și cadrelor didactice un an de studii cât mai prosper, iar părinților – multă răbdare!

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Ghiozdanele prea grele, povara pe care elevii o cară zilnic! Ce spun medicii despre efectele asupra sănătății și cât ar trebui să cântărească, de fapt, rucsacul
Articolul anterior
Bumbăcel – de 9 ani împreună alegem bumbacul natural
Articolul următor