Ricky Martin și Jwan Yosef au devenit părinți pentru a patra oară cu ajutorul unei mame-surogat

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au făcut anunțul pe Instagram, unde au postat și o imagine cu nou-născutul. Botezat Renn Martin-Yosef, băiatul a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat, la fel că frații lor.

separator
„Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut”, a anunțat cântărețul, care mai are trei copii născuți de o mama-surogat: doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, și o fetiță pe nume Lucia.

Ricky Martin a uimit asistență, în septembrie, la un eveniment dedicat drepturilor omului când a anunțat că va fi tată pentru a patra oară.

Ricky Martin și Jwan Yosef sunt împreună din aprilie 2016. În toamna aceluiași an cei doi s-au logodit și și-au anunțat căsătoria în ianuarie 2018.

Cu mulți ani înainte de această uniune, artistul a avut o relație de lungă durata, mai mult platonică, cu vedetă TV mexicană, Rebecca de Alba. Relația lor n-a rezistat, iar Ricky Martin și-a întemeiat o familie cu bărbatul alături de care este azi. Ricky Martin a devenit tată pentru prima dată în august 2008, cu ajutorul unei mame-surogat. Identitatea femeii care i-a adus pe lume pe cei doi băieți gemeni ai săi nu a fost dezvalita.

Zece ani mai târziu, pe 24 decembrie 2018, chiar de ziua artistului, familia acestuia s-a mărit cu încă un copil. Fiica celor doi, Lucia, s-a născut cu ajutorul aceleiași mame-surogat, despre care Ricky Martin spunea că e o persoană specială, pentru care și-ar da și viața, relateaza perfecte.ro.

Medicii explică de ce nu a putut-o salva pe femeia de la Ungheni care a născut gemeni
Articolul anterior
Iată cine este tânăra care a câștigat titlul „Miss Earth 2019”!
Articolul următor
Alte articole interesante