Rona Hartner a învins cancerul, iar azi se mărită cu iubitul francez

Celebra solistă și actriță româncă Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, diagnosticată cu cancer la începutul anului, s-a căsătorit azi cu DJ-ul francez Hervé Camilleri. Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația pe Coasta de Azur. Din meniul de la petrecere nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

separator
În plus, Rona a purtat o rochie în stil maramureșean, cu care să se simtă comod şi să poată dansa întreaga seară pe muzică gipsy, scrie click.ro. Rona a făcut din nunta ei un eveniment public, la petrecere fiind invitaţi atât rude şi prieteni, cât şi oameni obişnuiţi care îşi doresc să o cunoască şi să-i fie alături la nuntă, intrarea fiind liberă. Mireasa şi-a aranjat părul în bucle şi a trecut și pe la salonul de manichiură, optând pentru nişte unghii albe cu fundiţe aplicate.

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Operaţia a durat şase ore. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.   

Opt mame au murit într-un cumplit accident produs în Ialomița, România
Articolul anterior
Cleopatra Stratan împlinește astăzi 17 ani! Mesajul părinților
Articolul următor
Alte articole interesante