Run Pink Orhei te invită la cursa de alergat, în susținerea femeilor din Moldova care luptă cu cancerul mamar!

O inițiativă frumoasă și nobilă a fost inițiată de Run Pink, în susținerea femeilor diagnosticate cu cancer ce luptă cu boala cruntă. De această dată, la Orhei, este organizată o cursă caritabilă de alergat sau marș. Ia-ți prietenii și vino și tu să susții cauza Run Pink!

separator

Sambata, pe 20 aprilie 2019, la Orhei, pentru prima dată, se adună multă lume bună care va alerga pentru a susține femeile care luptă cu cancerul mamar în Republica Moldova.

Ce este cursa Run Pink?

O cursă de 2,5 – 5 km, alergat sau marș, la care poți participa împreună cu prietenii, familia, copii, sau colegii de serviciu. Pentru copii se va organiza o cursă specială: eștafeta de 100 și respectiv 200 metri.

Costul biletului – 80 lei.

Biletele pot fi procurate fizic de la:
Victoria Dontov – Orhei
Dorina Sorochin – Chișinău
Cristina Mastac – Chișinău

În ziua evenimentului biletele vor fi în valoare de 100 lei.

Copii până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită. La acest eveniment pot participa atât amatorii cât și profesioniștii.

Important: din banii colectați în urma vânzării biletelor organizatorii vor facilita fabricarea perucilor din păr natural care vor fi distribuite gratuit femeilor ce înfruntă cancerul mamar.

Dacă cunoașteți femei din regiunea Orheiului, ce sunt în tratament și necesită peruci, invitați-le la evenimentul din 20 aprilie. Acolo vor fi prezentate perucile disponibile. Vor putea fi măsurate într-un cort închis special amenajat.

Iar în cortul destinat punctului medical, Doamna Ecaterina Stepan, obstetrician-ginecolog, doctor în medicină, va fi prezentă ca să poată raspunde la toate întrebările ce ține de cancer mamar și nu numai, vă poate da sfaturi practice și după disponibilitate sa va consulte.

Tot la acest eveniment poți dona cosița ta.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului! Run Pink pentru că îți pasă!

Smoking-ul – alegerea vestimentară preferată a mirilor pentru ziua nunții lor!
Articolul anterior
O tânără de 21 de ani a dispărut fără veste! Familia cere ajutor
Articolul următor
Alte articole interesante