S-a stins din viață Maestrul în artă Alexei Revenco

S-a stins din viață Alexei Revenco, vocea de aur de la Radio Moldova.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Direcției Cultură a municipiului Chișinău.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite atunci când cineva pleacă pentru totdeauna. Astăzi, 11 ianuarie, la ora 6 dimineaţa, cu regret, s-a stins din viață cel mai luminos Om, Maestru în Artă – Alexei Revenco. Dumnealui va rămâne în memoria noastră un om cu înaltă măiestrie profesională, inconfundabilă voce, de o rară cumsecădenie și simţ al umorului deosebit, care făcea sărbătoare oriunde era. Fie ca bunul Dumnezeu să vă poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul! Gândurile noastre sunt alături de dumneavoastră”, a menţionat Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău.

Artista și jurnalista Veta Ghimpu-Munteanu a scris pe Facebook că Alexei Revenco era omul care avea o voce unică, o fire veselă și un simț al umorului deosebit: „Fie fericit acolo sus, iar noi, aici, îl vom pomeni și nu-l vom uita niciodată”.

Îndrăgitul prezentator a decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Alexei Revenco s-a infectat cu Covid-19, fiind internat în secția de terapie a Spitalului Sfânta Treime. Fostul consilier municipal, Oleg Cernei, a fost internat în aceeași secție și a relatat câteva detalii despre Alexei Revenco:

„Am stat cu el in aceeași secție Terapie 2 aproape 8 zile. Au venit împreună cu soția – Maricica Munteanu pentru internare la Spitalul Sfânta Treime!!! L-am încurajat moral și bărbătește că totul va fi bine. Dar era foarte slăbit și palid la față și am insistat că trebuie să facem mișcare împreună zilnic pe coridor…Și câteva zile era mai bine…D-lui trebuia să fie prezentator la Ceremonia de Inaugurare a Președintelui Maia Sandu, dar cu două zile înainte a fost testat pozitiv la Covid 19 și pe 23 a fost internat în spital. Ce păcat …o voce inconfundabila cu o ținută scenică excepțională. Un om inteligent și integru!!! Drum lin Om Bun – Alexei Revenco !!!”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul consilier municipal, Oleg Cernei.

Temperaturile scad drastic în Moldova: IGSU vine cu recomandări
Articolul anterior
Peste 150 mii doze, cea de-a patra tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech, a sosit astăzi în România
Articolul următor
Alte articole interesante