Sergiu Obadă vrea să meargă din nou! Ajută-l să adune suma necesară pentru operație

Sergiu Obadă este tânărul care a devenit cunoscut grație muncii sale. Deși este țintuit în scaunul cu rotile, acesta realizează piese impresionante de mobilier în format 3D, iar cu banii câștigați își asigură existența și procedurile de reabilitare de care are nevoie.

separator
Tehnica în care lucrează tânărul este una sofisticată, combină lemnul cu sticla și obține lucrări în 3D de la care îți iei cu greu privirea. 

Destinul lui Sergiu s-a schimbat în urmă cu 10 ani, când o fracțiune de secundă și neatenția altora în trafic i-a schimbat radical viața, iar tânărul s-a pomenit în scaunul cu rotile acceptând cu greu un alt destin. O fire sportivă, un bărbat care ducea un mod sănătos de viață s-a trezit țintuit la pat visând la clipa când va putea merge din nou.

„Medicul neurolog mi-a spus că pot sa am o viață normală doar dacă voi efectua o intervenție chirurgicală în străinătate și voi ține muschii tonifiați toată viața. Recent mi s-a confirmat cererea mea pentru intervenție în străinătate, pentru că abia acum mi-au motivat această îndelungă așteptare prin faptul că recent au dat începutul acestor operații, am simțit o oază de încredere până a-mi arunca ochii la finele paginii, unde era bine accentuat pe fundal alb, de culoarea neagră, acea sumă care este unicul impediment în realizarea celui mai măreț vis al meu”, povestește Sergiu.
Sergiu a inițiat o campanie de colectare de fonduri, pentru operația care ar putea să-i ofere o nouă viață, cea în care va merge pe propriile picioare. Pentru a-și realiza visul, tânărul are nevoie de suma de 110.000 euro.

,,Sunt un om puternic, prin acțiunile mele îi determin pe tineri să conștientizeze că în viață trebuie să lupți și să fii puternic, soarta te încearcă de multe ori, tu trebuie să găsești calea de a trece orice obstacol și să mergi mai departe. Astăzi, vreau să ajung la inima fiecarui om și să-i aduc un gând care ar suna foarte scurt, dar sufletist ”Mâna ta – pasul meu”. Azi te rog pe Tine, oricine ai fi, și oriunde ai citi acum aceste rânduri, ajută-mă să-mi număr pașii din nou!”, roagă Sergiu.

Donează AICI pentru a-i întinde o mână de ajutor tânărului!  

Iată doar câteva piese din colecția de mobilier pe care le realizează Sergiu Obadă!         

Tragedie la Campionatul Mondial de Nataţie. Două persoane și-au pierdut viața şi cel puţin zece au fost rănite
Articolul anterior
Anunț important pentru amatorii de comenzi online și shopping în străinătate
Articolul următor
Alte articole interesante