Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni, scrie deschide.md.

separator
Surse din cadrul poliției locale, a spus că femeia a venit aseară în ospeție la nepotul său, în vârstă de 20 de ani, unde la găsit pe acesta zăcând inconștient la podea, iar în dormitor pe pat zăcea un adolescent în vârstă de 18 ani. Femeia a solicitat intervenția unei ambulanțe și poliției, însă din nefericire, în cazul tânărului de 20 de ani medicii au putut doar să constate decesul.

Tânărul de 18 ani a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat de urgență la Spitalului raional Criuleni, unde a fost internat în Secția de reanimare cu diagnoză: intoxicare cu o substanță necunoscută, comă de gradul II.

La fața locului polițiștii au depistat în locuință mai multe substanțe narcotice care urmează a fi expediate pentru a fi supuse expertizei chimice.

Amintim că, în dimineața zilei de ieri, pe o stradă din capitală a fost găsit cadavrul unui bărbat, care la fe la decedat din cauza unei supradoze de droguri.

Mark Stam a lansat o piesă nouă, în colaborare cu artista AMI. Video!
Articolul anterior
În Chișinău s-a deschis un centru gratuit de zi, pentru copii de la 4 luni
Articolul următor
Alte articole interesante