Șocant. Asistenta-șefă de la Spitalul din Piatra-Neamț, a fost ucisă de soțul său cu care se afla în divorț

Asistenta-șefă de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost înjunghiată mortal, vineri, de soțul său, cu care se afla în divorț. Potrivit primelor declarații ale procurorilor criminaliști, este vorba de o crimă cu premeditare, scrie RealitateadeNeamt.net.

separator
Directoarea de îngrijiri de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, asistenta-șefă din secția de Chirurgie, a murit vineri la UPU, după ce a fost înjunghiată de soțul ei. Bărbatul a intrat înarmat cu un cuțit în cabinetul ei și a lovit-o de cîteva ori cu pumnul și cu palma. Femeia de 49 de ani a fost resuscitată timp de 40 de minute, însă, din păcate, a murit.

După gravul incident, până la sosirea polițiștilor, bărbatul de 50 de ani a fost imobilizat de martori.

Bărbatul este în custodia Poliției Neamț. Cercetările în acest caz continuă, iar anchetatorii urmează să stabilească și dacă agresorul era sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Primele detalii despre crima din Spitalul Județean din Piatra Neamț au fost date de procurorul criminalist Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ. Cei doi soți erau în divorț, iar femeia nu solicitase ordin de restricție faţă de soțul său şi nici nu depusese sesizări privind acte de violenţă.

„Ne confruntăm cu o infracțiune de omor, este o violență în familie. Soțul și-a agresat soția, în biroul la serviciu. Potrivit declarațiilor martorilor audiați până acum, există un conflict mai vechi, pe fondul unor discuții vechi, al consumului de băuturi alcoolice, a devenit agresiv, motiv pentru care femeia a intentat proces de divorț. Când soțul a aflat acest lucru, victima a fost nevoită să părăsească domiciliul, să se mute cu chirie în oraș. Soțul a urmărit-o, a hărțuit-o. Discuțiile dintre ei au dus la o atitudine violentă, care s-a materializat astăzi (vineri – n.red.) , în jurul orei 15.30, soțul a pătruns în incinta spitalului, în biroul, și fără niciun motiv recent, a scos un cuțit care e apt de a produce moartea a agresat-o, lovind o in zona gatului și într-o zonă intrascapulară, dupa care a parasit biroul. Femeia a fost doar lovită, cu pumnul și cu palma. Individul a fost reținut de agenții de pază. S-a incercat resuscitarea victimei 40 de minute, dar după o oră a decedat. Infracțiunea e tentativă de omor. N-am stat de vorbă cu el deocamdată. Nu i s-a luat alcoolemia încă. Intenția a fost clară, și-a dus la capăt ce a gândit, intenția a fost clară de a ucide. După săvârșirea faptei a ieșit liniștit, nu a încercat să fugă”, a declarat procurorul criminalist jurnaliștilor de la RealitateadeNeamt.net. „A fost înjunghiată în cabinetul dumneaei de la etajul 2 din cadrul Spitalului Județean. Se pare că o persoană a pătruns în cabinet, s-a baricadat înăuntru și, din păcate, a înjunghiat-o. S-au efectuat manevre de resuscitare care nu au avut succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Neamț, Victor Marghidan.

Doi tineri au murit în accidentul aviatic din Iran, la o săptămână de la nuntă
Articolul anterior
Ultimele informații: Iranul a recunoscut că a doborât, din greșeală, avionul ucrainean
Articolul următor
Alte articole interesante