Șocant! Copilă de 12 ani, violată de mai mulți indivizi la Comrat

Incident șocant, în sudul țării: o minoră de 12 ani ar fi fost violată de mai mulți indivizi. Totul s-a întâmplat în seara de 7 ianuarie, în satul Chirsova din raionul Comrat. Despre incident însă s-a aflat abia acum.

Din informațiile preliminare, apărute pe un portal local de știri, în acea seară, victima, împreună cu o prietenă s-ar fi dus în ospeție la un grup de tineri. Acolo, minora ar fi fost convinsă de doi dintre indivizi să consume alcool, iar după ce copila s-a îmbătat rău de tot, cei doi ar fi agresat-o sexual. Ofițerul de presă de la IP Comrat, Oxana Gațenco a confirmat un astfel de caz.

Aceasta a ținut să menționeze că, pentru a proteja identitatea victimei, care este minoră, dar și pentru a nu tergiversa mersul anchetei, nu poate oferi detalii ale cazului. În prezent, pe cazul da teste pornită o anchetă pentru violul unei persoane ce nu a atins vârsta de 14 ani.

Conform codului penal, această infracțiune se pedepsește cu până la 20 de ani privare de libertate sau detenție pe viață.

sursa: www.echipa.md

Estonia – una dintre țările lumii în care atât președintele cât și premierul sunt femei
Articolul anterior
Ninsoare puternică în Chișinău: drumuri blocate, ambuteiaje, circa 70 de accidente înregistrate
Articolul următor
Alte articole interesante