Chişinău – 78 de accidente în 24 de ore! O femie a fost lovită de un troleibuz în timp ce traversa strada

O femeie de 66 de ani a fost lovită de un troleibuz de pe ruta 22 în timp ce traversa strada neregulamentar. Potrivit poliţiei, accidentul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 13:00, pe strada Alba Iulia.

separator

politia
Conducătorul troleibuzului de pe ruta 22, în vârstă de 45 ani, în timpul deplasării a tamponat o femeie de 66 ani ce traversa neregulamentar strada. Victima s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportată la spital pentru îngrijri medicale”.

La intersecţia străzii Independenţei şi bd. Traian, în jurul orei 14.45, şoferul unui automobil de model Opel, în vârstă de 48 ani, a tamponat o femeie de 64 ani în timp ce traversa strada regulamentar, provocându-i leziuni corporale.

Iar în jurul orei 19.00, pe strada Calea Basarabiei, un tânăr de 29 ani conducând automobilul de model Ford, s-a tamponat cu un BMW condus de un şofer de 28 ani. În rezultatul impactului s-au als cu leziuni corporale ambii şoferi şi doi pasageri ddin BMW, cu vârstele de 21 ani şi respective 28 ani.

În toate cazurile au fost iniţiate acţiuni de urmărire penală şi în dependenţă de gravitatea leziunilor provocate victimelor, vinovaţii de producerea accidentelor riscă să fie sancţionaţi cu  amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.

În ultimele 24 de ore în mun. Chişinău s-au produs 78 de accidente rutiere, dintre care 3 accidente soldate cu 5 persoane traumatizate şi 8 cazuri cu autori necunoscuţi, fiind înegistrate şi documentate de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Tot ieri, poliţiştii au participat la 13 şedinţe de judecată, privind atragerea la raspundere a şoferilor vinoveţi de producerea accidentelor rutiere comise anterior.

Din numărul total de 67 accidente rutiere soldate cu pagube materiale poliţiştii au aplicat sancţiuni în privinţa a 45 de şoferi, în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei şi total puncte de penalizare – 225. Şoferii care au părăsit intenţionat locul comiterii accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale, riscă să fie privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.

La fel au fost organizate verificări inopinate la o staţie terminus a rutei 116, fiind depistate încălcări de exploatare a maxi taxiurilor şi întocmite 5 procese verbale în privinţa şoferilor,  cu aplicarea amenzilor de până la 600 lei şi 3 puncte de penalizare.

Sfaturi pentru un machiaj de primăvară rapid!
Articolul anterior
Felicia Sîrbu a revenit la TV!
Articolul următor
Alte articole interesante