O tânără moldoveancă nu a mai ajuns acasă din Italia, a murit în autocar

O tânără de doar 27 ani,  a decedat în autocarul care se întorcea acasă din Italia. Tragedia s-a petrecut ieri, în preajma localității Gura Humorului, România.

separator
ambulanta-implicata-intr-un-accident-rutier-in-galati-soferul-ambulantei-a-ajuns-la-spital-194831


Atât noi cât și dânsa, am urcat în autobuz de la Milano, dar domnișoara venea dintr-un alt oraș. Arată bine, veselă, își făcuse niște poze înainte de urcare, eram foarte puțini pasageri acolo. Ea s-a așezat mai în față în autocar, iar noi pe la mijloc, și deja nu am mai văzut-o decât când coboram la stațiile peco, la penultima stație, pe la 6 dimineața am văzut-o ca și pe alți pasageri care am coborât la baie, iar la următoarea stație, la o benzinărie din Gura Humorului, eram în interiorul benzinărie, si am văzut mai multă lume în jurul ei, deja din spusele celor care au fost în preajmă, a ieșit din autocar, a mers un pic s-a sprijinit de un pilon la benzinărie, a căzut, a început să se învinețească, ambulanța a venit foarte repede, mai puțin de 5 min. A fost transportată la spital, a fost chemat și un echipaj de la Suceava, spuneau că au resuscitat-o vreo jumătate de oră, dar fără succes. Medicii presupuneau că este vorba de un stop cardiac.  Am stat vreo 3 ore acolo, șoferii si persoanele de alături au dat declarații, politia nu reușise să dea de rude și nici să deblocheze mobilul.”, ne-a povestit Iulia Fetescu, unul din pasagerii acestui autocar.

Consulul Republicii Moldova la Iași, Ion Coșer, a declarat că corpul neînsuflețit al fetei a fost transportat la Centrul de medicină legală pentru a se stabili cauza decesului, însă cel mai probabil ar fi vorba de o problemă de sănătate.

O veste bună! Medicamente compensate pentru cei care suferă de depresie și boala Alzheimer
Articolul anterior
Ministerul Educației: Din toamnă 20 de școli vor fi lichidate
Articolul următor
Alte articole interesante