O tânără moldoveancă nu a mai ajuns acasă din Italia, a murit în autocar

O tânără de doar 27 ani,  a decedat în autocarul care se întorcea acasă din Italia. Tragedia s-a petrecut ieri, în preajma localității Gura Humorului, România.

separator
ambulanta-implicata-intr-un-accident-rutier-in-galati-soferul-ambulantei-a-ajuns-la-spital-194831


Atât noi cât și dânsa, am urcat în autobuz de la Milano, dar domnișoara venea dintr-un alt oraș. Arată bine, veselă, își făcuse niște poze înainte de urcare, eram foarte puțini pasageri acolo. Ea s-a așezat mai în față în autocar, iar noi pe la mijloc, și deja nu am mai văzut-o decât când coboram la stațiile peco, la penultima stație, pe la 6 dimineața am văzut-o ca și pe alți pasageri care am coborât la baie, iar la următoarea stație, la o benzinărie din Gura Humorului, eram în interiorul benzinărie, si am văzut mai multă lume în jurul ei, deja din spusele celor care au fost în preajmă, a ieșit din autocar, a mers un pic s-a sprijinit de un pilon la benzinărie, a căzut, a început să se învinețească, ambulanța a venit foarte repede, mai puțin de 5 min. A fost transportată la spital, a fost chemat și un echipaj de la Suceava, spuneau că au resuscitat-o vreo jumătate de oră, dar fără succes. Medicii presupuneau că este vorba de un stop cardiac.  Am stat vreo 3 ore acolo, șoferii si persoanele de alături au dat declarații, politia nu reușise să dea de rude și nici să deblocheze mobilul.”, ne-a povestit Iulia Fetescu, unul din pasagerii acestui autocar.

Consulul Republicii Moldova la Iași, Ion Coșer, a declarat că corpul neînsuflețit al fetei a fost transportat la Centrul de medicină legală pentru a se stabili cauza decesului, însă cel mai probabil ar fi vorba de o problemă de sănătate.

Încă o veste tristă în lumea modei din Rusia! Renumit designer Valentin Iudașkin a fost răpus de cancer

O televiziune din Rusia a anunțat moartea designerului de modă Valentin Yudașkin. Avea 59 de ani. Ulterior, vestea morții a fost confirmată de casa de modă a lui Valentin Yudașkin, scrie presa rusă citată de shok.md.

În ultimii ani, Yudașkin a luptat cu cancerul. Acesta a fost diagnosticat cu o boală oncologică în anul 2016.

În ciuda maladiei grave, celebrul creator de modă a muncit până la urmă.

Cum s-a afișat Natalia Gordienko la ziua de naștere a regelui muzicii pop din Rusia, Filipp Kirkorov

Interpeta Natalia Gordienko s-a numărat printre oaspeții invitați de regele showbiz-ului rusesc, Filip Kirkorov, la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o cu prilejul zilei sale de naștere, scrie SHOK.md. Ziua de naștere a lui Filip Kirkorov este mereu ca un foc de artificii, o explozie de emoții, sentimente, culori, ținute. Evenimentul din acest an nu a fost o excepție. Un concert regal, pe măsura sărbătoritului”, a scris artista, pe rețele, citată de SHOK.md. În ce ținută s-a afișat interpreta la petrecere vedeți mai jos, scrie shok.md.

Natalia Gordienko și-a ales și o ținută potrivită codului vestimentar anunțat – WILD.

„Cred că ținuta mea a întruchipat bestia regală. Dar despre rochie și am vrut să vă povestesc. Este opera talentatului designer Richard Quinn.

Este demn de remarcat faptul că aceeași colecție a sezonului toamnă-iarnă 2018 a fost dedicată parțial Elisabetei a II-a. Conține mai multe ținute, pe care Quinn le-a numit Balmoral, în cinstea reședinței scoțiene a monarhilor britanici. Regina a făcut cunoscut lumii un nou nume în lumea modei și astăzi ținute marca Richard Quinn poartă Lady Gaga, Beyoncé, Advoa Aboa și Amal Clooney pe covoarele roșii și pe scenă. Și regele nostru, Filip Kirkorov, a făcut cunoscut lumii numele meu, acum 2 ani, pe scena mondială Eurovision”, a menționat artista.

Regele showbiz-ului rusesc, Filipp Kirkorov, și-a sărbătorit ziua de naștere în 30 aprilie.

Cu acest prilej, interpretul a susținut un concert grandios la Marele Palat al Kremlinului, Moscova și desigur, a organizat și o petrecere cu prilejul evenimentului, la care au participat nume mari din industria muzicală, precum și apropiații artistului, mai scrie sursa citată.

Peste 300 de polițiști vor fi scoși în stradă mâine. Află motivul

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în Republica Moldova, vă informează că mâine, începând cu ora 09:00, Ministerul Afacerilor Interne împreună cu autoritățile din cadrul securității naționale va desfășura un exercițiu de antrenament al polițiștilor de patrulare cu privire la exersarea strategiilor de asigurare a securității în timpul deplasării delegațiilor străine.

Echipajele de poliție vor efectua exercițiul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. Acțiunea de simulare care va implica peste 300 de polițiști, are drept scop testarea modului de gestionare a unui asemenea eveniment de anvergură care este în premieră în Republica Moldova, sporirea securității persoanelor oficiale care vor vizita țara noastră și asigurarea securității circulației rutiere din capitală.

Mizăm pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentar și respectarea regulilor în trafic.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.  

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale. 

O veste bună! Medicamente compensate pentru cei care suferă de depresie și boala Alzheimer
Articolul anterior
Ministerul Educației: Din toamnă 20 de școli vor fi lichidate
Articolul următor