Realitatea TV la sfârșit de drum. Postul își suspendă activitatea

Sâmbătă, 29 iulie 2017, este ziua când postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată. Recent, pe site-ul oficial al televiziunii a fost plasat un mesaj în care se confirmă veridicitate acestei vești.

separator
Capture
„Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea așa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, știri imparțiale, a avut invitați interesanți și a prezentat publicului investigații de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne-ați susținut și apreciat activitatea”.


Grupul de presă on-line „Realitatea” își continuă activitatea pe site-urile pe care le dețin.

Amintim, că Realitatea TV s-a lansat pe piaţa media din Moldova  pe 8 iulie, anul 2014.

Un copil de 9 ani a făcut o descoperire senzațională pe o plajă din Marea Britanie

Un băiat de 9 ani a descoperit o fosilă veche, despre care specialiștii cred că are în jur de 200 de milioane de ani, pe o plajă din Țara Galilor. Eli se plimba pe plajă împreună cu familia când a făcut descoperirea, scrie digi24.ro.

Tatăl lui Eli, Glenn Morris, a declarat pentru Sky News: „Fosila uriașă de amonit (subclasă de moluște cefalopode dispărute – n.n) a fost datată cu aproximativ 200 de milioane de ani în urmă”.

Amoniții au fost creaturi marine care au dispărut de aproximativ 66 de milioane de ani. Glenn Morris a spus că „este o descoperire foarte rară, datorită felului în care s-a conservat”. Muzeul Național de Istorie din Londra l-a felicitat pe Eli pentru descoperirea sa și i-a spus să „continue treaba”.

„Eli a fost întotdeauna interesat de toate formațiunile stâncoase și de obiectele cu aspect unic”, a spus tatăl lui. „Când ne plimbăm, își umple buzunarele, uneori și pe ale mele, cu descoperirile lui, le ia acasă și le expune”.

De groază! 40 de femei au murit, anul trecut, în Moldova, ucise de soți sau partenerii lor

În Moldova, pe parcursul anului trecut, 86 de cazuri de violenţă domestică severă s-au soldat cu moartea a 40 de femei şi fete, scrie Infotag.

Acest subiect a fost discutat cu prioritate în şedinţa Comisiei parlamentare pentru drepturile omului şi relaţii interetnice.

„Violenţa în familie este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă societatea modernă, atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional”, a declarat ministrul de Interne, Ana Revenco. 

Ea a reamintit că în curând va începe să funcţioneze Centrul pentru justiţie familială pe lângă Inspectoratul General de Poliţie, unde victimele violenţei domestice vor găsi adăpost, asistenţă medicală şi juridică. 

Tot în aprilie este aşteptată aprobarea Metodologiei şi instrucţiunilor de lucru ale grupului de intervenţie în cazurile de violenţă sexuală.

”Mii de oameni au venit pur şi simplu pentru a face război”, spune Macron despre confruntările protestele din Franța

„Mii de oameni au venit pur şi simplu pentru a face război”, a declarat joi preşedintele francez Emmanuel Macron în legăturile cu ciocnirile extrem de violente dintre militanţi şi forţele de ordine care au avut loc sâmbătă în timpul unei manifestaţii împotriva rezervelor de apă agricole în vestul Franţei, relatează AFP citat de digi24.ro.

„Au existat mii de oameni care pur şi simplu au venit pentru a face război. Este inacceptabil”, a declarat preşedintele francez, în contextul în care manifestaţia de sâmbătă împotriva marelui bazin de la Sainte-Soline era interzisă.

Preşedintele a denunţat de asemenea „scene de violenţe inacceptabile” din partea manifestanţilor, în timpul unei deplasări pe care o efectuează joi în Hautes-Alpes pentru a prezenta un plan pentru îmbunătăţirea gestionării apei. „La unii, s-a instalat o obişnuinţă a violenţei, trebuie combătută cu mai multă fermitate”, a comentat el, cerând „tuturor forţele politice republicane să fie perfect clare pe acest subiect”.

Sâmbătă, au manifestat 6.000-8.000 de persoane, conform autorităţilor, sau 30.000, conform organizatorilor. În două rapoarte, prefectura şi jandarmeria apără o ripostă ţintită şi proporţionată în faţa a 800-1.000 de manifestanţi „radicali”. Dimpotrivă, Liga pentru Drepturile Omului (LDH) denunţă „o utilizare lipsită de moderaţie” a forţei împotriva tuturor demonstranţilor, imediat ce aceştia s-au apropiat de rezerva de apă.

Organizatorii au declarat că 200 de persoane au fost rănite, dintre care un protestatar şi-a pierdut un ochi şi doi manifestanţi au intrat în comă. Familiile a doi bărbaţi au depus plângere în special pentru „tentativă de omor”, potrivit AFP, citată de Agerpres.

De la o femeie obeză la fotomodel de succes! Cum a slăbit Gina Carla 50 de kilograme în doar câteva luni
Articolul anterior
Care sunt alimentele nocive pentru dantură
Articolul următor