De la o femeie obeză la fotomodel de succes! Cum a slăbit Gina Carla 50 de kilograme în doar câteva luni

Gina Carla este un fotomodel din Elveţia, care are în spate o poveste extraordinară de viață. Până a deveni un model de talie internațională, aceasta a fost o femeie cu forme neatrăgătoare.

separator
gina-9

Carla a reuşit să scape de jumătate din greutatea sa în doar câteva luni. Fotomodelul avea în 2010 puţin peste 100 de kilograme. Vedeta a slăbit aproape 50 de kilograme, iar imaginile pe care le-a postat pe contul său de Instagram, bineînțeles, că i-a uimit pe fani.


gina-4

„Procesul de slăbire a început în mintea mea. Când am decis cum vreau să arăt şi cum vreau să fiu, întreg procesul a devenit foarte simplu şi foarte amuzant. În special atunci când mergeam să-mi cumpăr haine noi :)))
Cel mai tare lucru este că fiecare persoană este capabilă să-şi reseteze creierul şi gândurile, programându-le să se îndrepte într-o direcţie pozitivă.
Acest proces a durat mai puţin de cinci minute şi viaţa mea s-a schimbat complet în doar cinci luni. Când ai în minte un ţel anume, îţi trebuie şi motivaţia să-l realizezi.
O dietă sănătoasă, echilibrată şi o grămădă de exerciţii fizice sunt cei doi factori-cheie care trebuie respectaţi. Doar aşa poţi slăbi.
Nu sunt nutriţionist, nici sportiv profesionist. Am învăţat doar să mă iubesc pe mine, să am grijă de mine. E fantastic cum o viaţă sănătoasă influenţează felul în care arăţi”, scrie Carla pe site-ul său.

gina-2

 

Sursa

Viața Angelinei Jolie după divorț. Actrița a făcut dezvăluiri inedite
Articolul anterior
Realitatea TV la sfârșit de drum. Postul își suspendă activitatea
Articolul următor
Alte articole interesante