Strigător la cer! Un antreprenor moldovean l-a tuns pe un copil şi i-a scris pe frunte „sunt un hoţ”

Ieri, un antreprenor în vărstă de 44 ani, din Bălți a pedepsit dur un copil care a pătruns ilegal pe teritoriul întreprinderii sale. Minorul era însoțit de încă doi amici, care au reușit să fugă. Acest copil însă a fost maltratat de către antreprenor. Bărbatul i-a tuns părul băiatului cu un foarfece ruginit și i-a scris pe frunte cu vopsea tehnică „Sunt un hoț”.

separator
646x404


Oamenii legii l-au reţinut pe antreprenor, iar acum acesta riscă până la şapte ani de închisoare pentru reținerea ilegală a unui minor.

Patru procurori anticorupție și-au anunțat demisia

Patru procurori anticorupție și-au anunțat demisia în semn de protest față de procedura de verificare a averii și integrității impusă de autorități. Anunțul a fost făcut de procurorul general Ion Munteanu, care a subliniat că procurorii mai au o zi la dispoziție pentru a decide dacă acceptă să treacă prin comisia de vetting, scrie NewTV.

„În ziua de ieri, am primit patru cereri de demisie legate de procedura de vetting. Altă opțiune nu am decât să le accept. Sper că acestea vor fi toate. Sper că procurorii au conștientizat necesitatea acestui exercițiu și își vor asuma responsabilitatea. Este important să se petreacă cât mai repede posibil,” a declarat Ion Munteanu.

Întrebat despre identitatea procurorilor care au demisionat, Munteanu a menționat că aceștia sunt de la nordul țării și de la oficiul principal, dar a considerat că numele lor nu sunt esențiale. El a adăugat că era la curent cu intenția acestora de a părăsi sistemul încă de la momentul notificării.

În prezent, în cadrul Procuraturii Anticorupție activează peste 60 de procurori. Cei care nu vor trece evaluarea comisiei de vetting nu vor mai putea ocupa funcții de procuror sau alte funcții de demnitate publică pentru o perioadă între 5 și 7 ani. De asemenea, aceștia nu vor beneficia de pensii și indemnizații speciale.

Ploi puternice, inclusiv cu grindină, și astăzi în R. Moldova

Meteorologii anunță pentru ziua de joi, 13 iunie, „o nouă serie de instabilitate atmosferică” în R. Moldova.

Astăzi sunt prognozate averse însoțite de descărcări electrice, izolat puternice și cu pericol iminent de grindină.

Temperaturile vor coborî ușor și vor oscila între +22..+27°C.

Accident tragic în Capitală: Șoferul unui Mercedes a murit, după ce s-a izbit într-o altă mașină

Acum o oră, Poliția a fost sesizată despre producerea unui gravaccident rutier pe bd. Dacia din capitală.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un Mercedes, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford.

În urma impactului, șoferul Mercedesului de 53 de ani a decedat pe loc.

Poliția a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți prudenți la drum, o secundă poate lua totul.

Vino la ,,Târgul de Caritate cu Lilu”! Brandurile autohtone își consolidează eforturile pentru a ajuta o mamă cu doi copii rămasă fără casă
Articolul anterior
Melania Trump: sugestii de stil pentru o zi răcoroasă de vară!
Articolul următor