Vezi spotul emoționant al Campaniei sociale ”Fără frică” 2017

Centrul de Informaţii GENDERDOC-M, singurul ONG din Moldova ce lucrează în domeniul apărării şi promovării drepturilor LGBT, a lansat un nou spot video al Campaniei sociale ”Fără frică”, inițiată în 2016. Dacă anul trecut unul din instrumentele campaniei a fost realizarea unor vox-uri video, în care persoane publice, oameni simpli şi reprezentanţi ai comunităţii LGBT au vorbit despre fricile lor, spotul produs în acest an are la bayă o idee mult mai ingenioasă, însă care vine cu același mesaj.

separator„Spotul este un protest împotriva tentativelor celor din jur de a-i încadra pe toţi în tipare, pentru că aşa e mai comod. Comod să judece pe cei ce se deosebesc. Fiecare om este liber, iar libertatea nu este un talent ce trebuie descoperit. Libertatea este, în primul rând, un drept”, au notat reprezentatnții Campaniei sociale ”Fără frică” pe pagina de facebook.

Anul acesta activitățile Campaniei se vor desfăşura în perioada 15 – 21 mai 2017 şi se vor încheiea cu tradiționalul Marş de solidaritate „Fără frică”, ce va avea loc duminică, 21 mai, în centrul Chişinăului.

 

Sneakerşii roz – cea mai nouă tendință în rândul fashionistelor!
Articolul anterior
Cum arată silueta Adrianei Lima fără photoshop!
Articolul următor
Alte articole interesante