Stela Popa, pe coperta unei faimoase reviste din România! Vezi ce dezvăluiri a făcut despre carieră, familie și rolul de mămică

După mai mulți ani de activitate în domeniul jurnalistic de-acasă, Stela Popa a continuat să-și croiască succesul în carieră departe de locul în care s-a născut. De aproape doi ani, jurnalista este stabilită în București, alături de familia sa, devenind prima basarabeancă care prezintă știrile la un post de televiziune din România. Inteligența, imaginea și pregătirea profesională sunt doar câteva dintre aspectele care au contat atunci când și-a început munca la pupitrul principalului buletin de știri de la TVR 2.

separator

Stela Popa a apărut, recent, pe coperta faimoasei reviste de peste Prut, Click! TV. Frumoasa prezentatoare TV a oferit un interviu în care a dezvăluit publicului detalii despre carieră, viață și familie.

Despre adaptarea la viața din București și succesul în carieră:

,,M-am simțit din prima ca acasă pentru că, pe bună dreptate, aici este familia și casa mea. Aici îmi sunt soțul și copilul. Am locuit în București ani buni înainte de TVR. Am colaborat cu instituții media de aici. La București mă simt în largul meu și nu l-aș schimba pe nimic. E altă mentalitate și e altă atmosferă. Chișinăul se îndepărtează pe zi ce trece”, le-a dezvăluit jurnalista reporterilor de la Click! TV.

,,Acesta este un vis împlinit. Pentru cei de peste Prut sunt dovada că se poate și în domeniul acesta. Dar asta implică o bună cunoaștere a mediului socio-politic, dicție etc.”, a mai adăugat jurnalista.

Stela Popa a vorbit și despre pasiunea ei și anume dorința de a scrie cărți pentru cei mici care s-a materializat odată cu venirea pe lume a fiului ei Dan-Andrei. Colecția de cărți ,,Povești pentru Dănuț” s-a bucurat de un mare succes în rândul micului public.

,,Recunosc, nu m-am așteptat la un asemenea impact în rândul mămicilor și al picilor. Cred că rețeta e simplă – sunt povești scrise de o mamă, iar o mamă știe cel mai bine de ce fel de povești au nevoie copiii”, ne spune prezentatoarea TV.

Stela le-a mai dezvăluit reporterilor că încercat să-și țină copilul cât mai aproape de ea, astfel încât, pentru sănătatea emoțională a băiețelului, a preferat să îl ducă doar jumătate de zi la grădiniță.

Stela Popa a devenit mamă în 2014, la sfârșitul lunii mai. Celor de-acasă, jurnalista a ținut să le transmită că domeniul jurnalistic de peste Prut nu este unul greu de cucerit, atât timp cât există dorință, curaj și perseverență.

David are nevoie de ajutorul nostru! Puiul suferă de paralizie cerebrală, microcefalie – boală care îi aduce dureri insuportabile
Articolul anterior
Fiica lui Edith Gonzalez seamănă leit cu actrița de telenovele
Articolul următor
Alte articole interesante