Știrea zilei! Bianca Drăguşanu s-a măritat astăzi cu Alex Bodi

După o relație tumultuoasă, cu repetate împăcări și despărțiri anunțate în presă, Bianca Drăguşanu s-a măritat cu Alex Bodi, în urmă cu câteva minute, la Starea Civilă a primăriei sectorului 3, potrivit Click.ro.

separator

Cei doi au fost surprinși de paparazzii ziarului Click și Cancan. Bianca și Alex Bodi au preferat să meargă doar ei doi, la starea civilă, iar Bianca a purtat o rochie alba, stârnsă pe corp, lungă până la genunchi.

Vedeta şi omul de afaceri au fost foarte discreţi cu organizarea cununiei, aşa că au avut lângă ei doar câţiva prieteni, care le sunt de altfel şi martori în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

„Strălucesc diferit când sunt fericită’, a scris Bianca, în rumă cu câteva minute pe contul ei de Instagram, unde a postat o poză cu ea în mașină înainte să se cunune religios cu Alex Bodi.

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu a fost cerută de soție, zielle trecute, de Alex Bodi, care i-a oferit un inel de logodnă spectaculos. La scurt timp de la momentul care i-a emoționat pe amândoi, vedeta s-a fotografiat într-o poziție în care și-a etalat inelul de logodnă.

,,30.07 This day can change my life (n.r. Această zi poate să îmi schimbe viața)??♥️? #blessed #loved #love #♥️ #? #?’ este mesajul pe care l-a scris fosta prezentatoare în dreptul imaginii de mai jos.

sursa

Criză de medici și asistente medicale la Spitalul Clinic din Bălți
Articolul anterior
Atenție, șoferi! Traficul pe bulevardul Dacia va fi suspendat timp de 5 zile
Articolul următor
Alte articole interesante