Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!

Adrian Ursu a susținut ieri un concert solo cu genericul “Unica”. Interpretul le-a pregătit fanilor o mulțime de surprize. Acesta a fost acompaniat de Orchestra Lăutarii, Bandul lui Alex Calancea și a făcut duete cu Igor Sârbu, Tatiana Cergă, Cornelia Ștefăneț, Corina Țepeș, Natalia Gordienko, Guz și Bety.

separator

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii! _MG_8582 _MG_8605 _MG_8612 _MG_8616
_MG_8626

Adrian Ursu le-a adus bărbaților din sală fete frumoase. 18 instructoare de la Unica Sport au rupt scena în dans.

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii! _MG_8594 _MG_8597 _MG_8601 _MG_8603
_MG_8606

Femeile însă au fost cucerite cu muzica populară interpretată de Adrian alături de maestrul Nicolae Botgros şi Orchestra „Lăutarii”.

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!

Din sală, Adrian Ursu a fost urmărit de soție, fiică și părinți. Interpretul i-a dedicat o piesă tatălui său, care în curând își sărbătorește ziua de naștere. Iar emoțiile nu au întârziat să apară. Tatăl interpretului nu și-a putut opri lacrimile. Dacă bunelul a fost copleșit de emoții, Maria-Adreea a dansat toată seara în brațele mamei.

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!
Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii! _MG_8629 _MG_8630 _MG_8636 _MG_8637
_MG_8560 - копия
 
_MG_8559 - копия
 
_MG_8555 - копия Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!

Interpretul a reușit să adune o sală plină de oameni care au râs, au plâns, au dansat și au cântat împreună cu el.

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii! _MG_8578 _MG_8581
 
_MG_8583 _MG_8584 _MG_8615 _MG_8618 _MG_8642
Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!

Adrian a primit felicitări din partea tuturor colegilor de breaslă. Iar Boris Covali a venit cu un buchet de trandafiri.

Adrian Ursu și-a făcut tatăl să plângă. Cel mai emoționant moment al serii!
 

Text: Sorina Țurcanu

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Exclusiv! Emilian Crețu, în rolul ”Conchita Wurst”
Articolul anterior
Irina Binder: “Obsesia hainelor și a gătelii excesive sunt semne de provincialism”
Articolul următor