Anastasia Lazariuc vorbește despre tatăl copiilor ei

S-au născut în aceeaşi comună, au copilărit împreună şi au devenit soţ şi soţie în 1975.

separator
Aveau amândoi 22 de ani şi o mulţime de vise îndrăzneţe. 

Pentru Gheorghe Crigănuţă, Anastasia Lazariuc a fost singura femeie pe care a iubit-o şi pe care a făcut-o mireasă. Acum jumătate de an, unicul soț al Anastasiei Lazariuc a decedat.

lazariuc285ab1021e4-1365094489

Presa noastră, dar și cea de peste Prut, a făcut mare tam tam pe seama căsniciei Anastasiei cu Gheorghe. Deși, erau zeci de ani la mijloc de când nu mai erau soț și soție.

De 15 ani dna Lazariuc este divorțată și nu s-a mai recăsătorit, oficial.

lazariuc foto
slide_202877_28343854-113545-14foto1_678fe7199e

Întrebată de Andrei Porubin, prezentatorul emisiunii ”Veranda” de la JurnalTV dacă cei doi copii mai țineau legătura cu tatăl lor, Anastasia, cu emoții în voce,  a spus:” Copii au ținut mereu legătura cu el, l-au ajutat cu ce-au putut până în ultima clipă”.

În una din declarațiile anterioare vedeta a rupt tăcerea : “Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar , între mine şi pahar, el a ales paharul! Ca mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”.

Sursa: jurnaltv.md

Citate amuzante despre sex
Articolul anterior
Un compozitor din Moldova este la limita sărăciei
Articolul următor
Alte articole interesante